2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osov podlehl týmu z Vižiny.


Branky


0

Osov v posledních zápasech překvapuje a vyhrává i na hřištích kde se to nečeká, tentokrát se to ale nepovedlo. V tomto utkání rozhodčí sedmkrát vytáhl žlutou kartu. Domácí Vižina nakonec vyhrála těsným výsledkem 2:1 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři žluté karty a jedna branka.

Utkání mezi Vižinou a Osovem, začalo úvodním hvizdem pana rozhodčího Vlastimila Závory, který vedl tento zápas. Lépe do hry nastoupili hosté z Osova. V jedenácté minutě se jim povedlo vstřelit první branku, Jakub Bábíček nahrával na Jana Šmejkala a ten střelou z kraje vápna po zemi trefil branku domácích. Hra se odehrávala spíše na půlce domácích, v osmnácté minutě rozhodčí vytáhl poprvé kartu, a to pro domácího brankáře Jaroslava Ilka. Další karta na sebe nenechala dlouho čekat, v devatenácté minutě ji uviděl osovský hráč Marek Poluk, za faul na protihráče. Domácí začali vyvíjet větší tlak a dostali se do několika šancí, které ale ani jednou nedokázali proměnit. Osovští spíše bránili, ale i oni si vytvořili šance. Ve třicátéčtvrté minutě vytáhl rozhodčí Závora již potřetí žlutou kartu, tentokrát jí dostal Lukáš Švec z Osova. Do konce poločasu již žádná branka, i přes množství šancí a obou stranách, nepadla. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 0:1 .

Čtyři žluté karty a dvě branky.

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy s chutí vyhrát a připsat si tam tři body do tabulky. Ve čtyřicátéšesté minutě hosté z Osova střídali, z hřiště odešel Petr Procházka, nahradil ho Michal Routa a ten hned po šesti minutách inkasoval žlutou kartu za faul na protihráče z Vižiny. V padesátésedmé minutě dostal žlutou kartu domácí hráč Jan Škarda. Jan Hošťálek, kapitán Osova, v šedesátépáté minutě chtěl zastavit kapitána Vižiny, Pavla Fialu, po faulu dostal žlutou kartu a Fiala musel střídat, místo něho na hřiště nastoupil Pavel Pekárek. Jan Škarda z Vižiny vstřelil v šedesítésedmé minutě první branku domácích a srovnal tak skóre na 1:1 . Po třech minutách ho následoval David Cvoreň a upravil tak výsledek na konečných 2:1 . Do konce zápasu se již moc šancí nevidělo, několik střel směrem k brankám šlo, ale většina skončila daleko v autu. V devadesáté minutě se naskytla větší šance na straně domácích, ale tato akce byla zbytečně tvrdě zastavena Janem Hošťálkem z Osova. Pro Osov to byla další úplně zbytečná žlutá karta v zápase. Rozhodčí nastavil základní hrací dobu o dvě minuty. Utkání skončilo výsledkem 2:1 a tři body si tak připsala domácí Vižina.



Ohlasy k zápasu



SK Osov
JB: Mrzí nás že jsme prohráli, zápas to byl vyrovnaný a šance jsme měli. Bohužel jsme dostali více karet než gólů, škoda že to nebylo naopak.



Sestavy


TJ Vižina
J. Ilko [-] - V. Bělohlávek [-] , D. Cvoreň [-] , M. Fedak [-] , J. Škarda [-] , K. Bouček [-] , M. Blovský [-] , P. Fiala [-] (65. P. Pekárek [-] ) , P. Černý [-] , K. Bělohlávek [-] , M. Bučko [-]

SK Osov
M. Valkoun [-] - P. Pepřica [-] , J. Kubrycht [-] , P. Procházka [-] (46. M. Routa [-] ) , L. Švec [-] - J. Hošťálek [-] , M. Poluk [-] , R. Plicka [-] , J. Šmejkal [-] - J. Hošťálek [-] , J. Bábíček [-] -

ŽK: 18. J. Ilko , 57. J. Škarda - 19. M. Poluk , 34. L. Švec , 52. M. Routa , 65. J. Hošťálek , 90. J. Hošťálek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZÁVORA Vlastimil - KRBEC Filip (N), PROCHÁZKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.