3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 15:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví ztrácelo, ale chyba hostujícího brankáře rozhodla


0

Utkání mezi Olovím a Jindřichovicemi bylo vskutku velmi aktraktivní, bylo vyrovnané a npínavé do samotného konce. Nechyběl dostatečný počet branek, penalta, již zmíněné napětí, ani červená karta. Tu už během první půle obdržel hostující hráč, ale výrazně to jindřichovický celek neoslabilo, ba naopak, dalo by se říci, že i přes horší začátek, byly Jindřichovice lepší. Jenomže nejprve zahodily penaltu a v závěru utkání rozhodla hloupá chyba hostujícího brankáře, která rozhodla o celém utkání ve prospěch olovského týmu. Oloví se tak v tabulce posune na druhé místo před o skóre horší Svatavu. Jindřichovice musí doufat v nedělní prohru Rychnova, aby ještě nespadly až na samotné dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S Jindřichovicemi to vypadalo zle, dvě inkasování, zahozená penalta a červená

Oloví začalo perfektně, do utkání vlétlo, jak se patří a od začátku soupeře jasně přehrávalo. Hrálo pohledný fotbal a už velmi brzy se dočkalo první důležité branky, když po rohu hlavou na první tyči přehodil brankáře Filip Doboš. Ale to domácím nestačilo a vzápětí se dokázali prosadit ještě jednou, když po pěkné kombinaci přes křídlo, zakončoval do prázdné branky Filip Doboš. S Jindřichovicemi už to vypadalo zle, ale pak se přeci jen začaly trochu probírat a dočkaly se snížení, které je vrátilo do hry, když si centr do vápna po standartní situaci zpracoval Karel Surový a střelou z otočky do šibenice rozvlnil síť. Jindřichovcie navíc mohli velmi rychle také vyrovnat, když jim sudí nabídl pokutový kop, to bal ale už druhý v řadě, který Karel Surový zahodil, tentokrát trefou do horní spojnice. Oloví sehrálo rychlý protiútok a domácí hráč běžel sám na branku, ale v tom ho zastavil za cenu faulu Petr Rau. Toho ale sudí vyloučil, a tak musely Jindřichovice hrát jen v deseti lidech. I tak ale dohrály se soupeřem vyrovnaný poločas, po kterém byly stále ve hře.

Rozhodla chyba v závěru

Ve druhé půly byly oslabení Jindřichovičtí paradoxně lepší, než Oloví, které už zbytek zápasu trochu vypustilo, a tak hosté tlačily a tlačily. Avšak branku soupeře dlouho dobýt nedokázaly, a tak se zdálo, že se budou přeci jen muset smířit s porážkou. Asi čtvrthodiny před koncem si ale s Fojtíkem narazil opět Karel Surový, který nakoenc dovedl celou akci k vyrovnávací brance. Ani ta ale porážku nakonec neodvrátila, v posledních minutách zápasu totiž Lukáš Doboš nakopl balón snad od půlící čáry, ale hostující brankář tento pokus podcenil a obrovskou chybou rozhodl o osudu utkání, které JIndřichovice prohrály 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Dnes jsme do utkání nastoupili velmi dobře a byli jsme lepší, což jsme přetavili v dvě branky. Pak jsme ale trochu polevili a soupeř nás začal přehrávat a ve druhé půli vyrovnal. Nakonec ale rozhodla chyba jejich gólmana v závěru, která nám hodně pomohla. Ale hlavně bych chtěl pochválit výkon rozhodčího, který byl opravdu skvělý. Jinak jsem rád, že jsme to nějak dohráli a ještě k tomu s vítěznou tečkou.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Začátek utkání nám silně nevyšel, ale pak jsme zápas vyrovnali a postupně jsme začínali mít navrch, až jsme vyrovnali, i když jsme ještě nedali velké šance včetně penalty asi ve dvacáté minutě, po níž následovalo ještě naše vyloučení, takže jsme hráli zbytek zápasu o deseti. Ale i tak jsme je dokázali celý druhý zápas přehrávat a vyrovnat, ale brankář pak udělal chybu a nakonec jsme prohráli, mohli jsme si za to ale sami.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku