Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí nečekaně přehrálo Chodov a vyrovnalo Lomnici, postup ho ale nejspíš nečeká


Branky


0

I když Poříčí dokázalo zvrátit v posledním utkání proti Chodovu papírové předpoklady a zvítězilo, což ho posunulo v tabulce až na druhé místo před Lomnici, díky lepšímu skóre, postup ho nejspíše nečeká. O konečném pořadí a tím pádem i postupu mezi vyrovnanými týmy by totiž měli rozhodovat vzájemné zápasy, které po penaltách oba ovládla Lomnice. Je ale otázkou, jak se vlastně skutečně rozhodne Chodov, ktrý sice avizoval, že postoupit nehodlá, ale jisté to ještě není. Kdyby ale svá slova dodržel, tak přijda řada na druhého v pořadí, a tím by tedy měla být Lomnice, nikoli Poříčí. Zpět ale zase na chvíli k utkání. Chodov byl horčí a Poříčí dokázalo trestat, a tak nakoenc zaslouženě a poměrně hladce zvítězilo a nic už na tom nezměnila ani branka z konce utkání v podání Podolníka. Chodov prohrál 1:4 a je konec. Tento zápas ukončil celou sezónu a nám nezbývá, než se zase těšit na tu následující a čekta, které týmy v ní uvidíme, a které ne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo rozhodnuto, ale předem poražený Chodov mohl být ještě rád

Poříčí bylo už od začátku jednoznačně lepší a svému souepři nedávlo téměř žádný prostor. Vytvářelo si jednu šanci za druhou a jeho tlak byl doslova enormní. Spartak měl ale hodně štěstí, buďto ho dokázal v mnoha případech podržet skvělý brankář Kovařík, nebo silové pole okolo jeho branky, které výrazně stěžovalo hráčům Poříčí život. A tak mohl být Chodov po brankách Lukáše Kalouse už ze třetí minuty, Pavla Bureše a nakoenc i Lukáše Kalouse podruhé, s poločasovým stavem 3:0 pro domácí ještě určitě spokojený.

Snaživý Podolník se postaral o čestný zásah

Ve druhé půli se nezměnilo téměř nic, snad jen koncovka Poříčí byla ještě o něco horší, i když je tedy pravdou, že blížícím se koncem jeho aktivita také postupně trochu utichala. Přesto mělo šancí dostatek a jediný zásah Štěpána Dubaje je spíše negativním znakem jejich produktivity. Čestné branky se však ve druhé půli nakoenc dočkal také Chodov, když si po kombinaci sběhl do vápna, kam dostal přihrávku, a přesně zakončil Daniel Podolník. Na výsledku už to ale příliš nezměnilo. POslendí tři body putují do Poříčí a mistrovský Chodov odjíždí z posledního utkání s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Soupeř nám dnes nedal žádnou šanci. Byl mírně posílený a hravě nás přehrával. Hodně nás podržel ještě brankář a soupeřovi střelci, kteří pálili šance, jako na běžícím páse. Myslím, že i výsledek 10:0 by byl ještě milosrdný. My jsme měli jen jednoho na střídání a jediný snaživější byl v utkání Daniel Podolník, který byl také v závěru odměněn za svou práci gólem. Poslední zápas nám prostě nevyšel.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] (46. P. Přibys [-] ) - P. Bureš [-] (77. P. Havlena [-] ) , J. Miksa [-] , M. Krček [-] , R. Prchal [-] , M. Harvánek [-] (60. P. Marci [-] ) , L. Kalous [-] , V. Číž [-] , M. Tuschinovschi [-] (70. J. Fišer [-] ) , Š. Dubaj [-] , J. Graňák [-]

TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - B. Benda [-] , J. Frána [-] , L. Machala [-] (64. D. Podolník [-] ) , F. Vilinger [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] , R. Fojtík [-] , M. Boči [-]

ŽK: 27. M. Tuschinovschi - 5. M. Hopf , 55. J. Jiroušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěřík Filip - KRIČFALUŠI Tomáš (N), RAU Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.