1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hráči neproměnili několik šancí a po základní hrací době si připsali pouze bod


Branky


0

      Domácí tým Sokol Teplá na svém hřišti přivítal dobře hrající celek z Hrozňatova a po základní době, byl stav utkání vyrovnaný. Penalty však vyhráli hostující hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do první půlky oba trenéři postavili nejlepší hráče, které měli po ruce.  Obě mužstva začali velmi dobře, kdy si hráči vytvořili řadu šancí, ale nedokázali toto zatím využít. Domácí hráči měli příležitosti, ale nepřekonali hostujícího brankáře.  Do vedení se však dostali hostující hráči a to zásluhou Petra Břicháčka, který ve 28. min. rozvlnil domácí síť. Stav utkání byl 0:1.

Po tomto střeleném gólu domácí hráči mírně přitlačili na pilu, ale slibné šance , které si opět vytvořili neskončili v síti hostujícího brankáře Jakuba Lýska. Především domácí kapitán Radek Fišer mohl proměnit  min. 2-3 šance, ale toto se nestalo. Po prvních  45. min. stav utkání skončil zatím 0:1.

     Do druhého poločasu nastoupili obě jedenácky ve stejných sestavách a toto vyrovnané utkání dále pokračovalo. Další branku v tomto utkání střelil domácí hráči v 66. min., kdy se po pěkné kombinaci dostal následně k míči Filip Helenbai a srovnal stav utkání na 1:1. Obě mužstva se po zbytku utkání dále střelecky neprosadila  a po 90. min.,  bylo skóre utkání vyrovnané a na řadu přišly penalty.

Hlavní rozhodčí utkání Jiří Topinka udělil na straně domácích dvě žluté karty a na straně hostů pouze jednu žlutou kartu.

Penaltový rozstřel rozhodli pro sebe hosté z Hrozňatova

      Po základní hrací době přišly na řadu penalty ve kterých se  domácí hráči prosadili pouze jednou a hosté třikrát. Stav po penaltách,  byl tedy 1:3. Hostující hráči  si za toto vítězství  do tabulky připsali dva body.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá
Jan Pavlík ( trenér): " Myslím si, že jsme toto utkání mohli vyhrát, kdyby kluci v prvním poločasu proměnili několik šancí. Toto se však nestalo a nakonec jsme prohráli na penalty. Škoda bodů."




Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - R. Mydloch [-] , Z. Koudelka [-] , P. Švábek [-] , R. Novák [-] - J. Bartoška [-] , R. Kozic [-] (77. S. Mydloch [-] ) , F. Helembai [-] , R. Fišer [-] - A. Erhard [-] (81. P. Procházka [-] ) , S. Mydloch [-]

TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - M. Vondruš [-] , P. Břicháček [-] , T. Cihla [-] , M. Lýsek [-] - P. Komárek [-] , P. Kozák [-] - D. Dyk [-] , J. Kaššai [-] , P. Kaššai [-] - J. Bříza [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Jiří - VOKÁČ Jaroslav (N), LÝSEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.