Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka si hravě poradila s Rozvojem Trstěnice


0
     V tomto utkání si domácí hráči hravě poradili s hosty a doma je smetli jednoznačným výsledkem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu tohoto utkání vlétli lépe domácí hráči a po zdárné akci v 5. min. se k míči dostal kapitán Jan Melničuk a svoji trefou do sítě hostujícího brankáře Milana Jahody otevřel skóre utkání.  Po tomto rychlém prvním gólu se hra obou celků srovnala. I když domácí hráči na svém hřišti měli více příležitostí než jejich soupeř z Trstěnic. Zhruba až ve 20.min. se domácí hráči prosadili a zvýšili brankové skóre na 2:0. Úspěšným střelcem byl, Karel Mariánus. Následujících zhruba 10 minut přineslo na obou stranách brankové hody. Již ve 22. min. se ke slovu dostali hostující hráči a po pěkné kombinaci střelili branku. Stav byl rázem 2:1. Domácí se rovněž ve 22. min. trefili Valentem Onduškou a již to bylo 3:1.

Uvedené minuty byly jak na houpačce a  za další minutu se skóre opět měnilo. Za hosty se trefil Standa Staněk, 3:2. Domácí hráči však ve 30. min založili rychlý protiútok a navýšili skóre utkání na 4:2. Úspěšným střelcem za domácí tým se stal Pavel Špán. Do konce prvního poločasu se již brankové skóre nezměnilo a hráči za toto stavu odcházeli do kabin. 

     Do druhé půle domácí trenér vystřídal jednoho hráče a domácí se opět pustili do hostů. V 51. min. se po zdařilé kombinační situaci prosadil Valenta Onduška a navýšil brankový příděl hostujícího gólmana Milana Jahody na 5:2. Po tomto střeleném gólu se domácí hráči stali pánem na hřišti a svoji převahu korunovali v 60. min. a 63. min., kdy se trefil Josef Fedorek. To už bylo 7:2. Hosté se sice snažili o nějaký ten protiútok, ale pozorná obrana domácích byla vždy na svém místě. Poslední gólovou trefu zaznamenal v 68. min. Franta Čihák, 8:2. 

Od této minuty se další branka již nedostavila a po 90. min. se ze svého vítězství mohli zaslouženě radovat domácí hráči. Hlavní rozhodčí  Ivan Balhar po celý zápas neudělil žádný karetní trest.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - V. Onduška [-] , V. Janota [-] (51. F. Čihák [-] ) , J. Fedorek [-] , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , K. Mariánus [-] , J. Hůlka [-] , J. Kubát [-] , P. Špán [-] (46. D. Šmat [-] ) , D. Srp [-]

TJ Rozvoj Trstěnice B
M. Jahoda [-] - T. Pečínka [-] , D. Klečka [-] , J. Ryšánek [-] , S. Staněk [-] - J. Švajgl [-] , J. Šprincl [-] , Z. Nečas [-] , Z. Hušek [-] - K. König [-] , L. Radil [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - CHÝLE Pavel (N), KŘÍŽ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.