2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání vyhrála Stará Voda


Branky


0

     Domácí Sokol Stará Voda na hřišti v Lázních Kynžvart přivítala hosty z Velke Hleďsebe. Po celkem vyrovnaném utkání nakonec zvítězila Stará Voda rozdílem jedné branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupila obě mužstva s odhodláním zvítězit. První poločas byl velmi vyrovnaný, což bylo patrné na několika gólových šancí na obou stranách, ale překonat gólmana se nepodařilo ani jednomu mužstvu. Celkem 20 přihlížejících diváků se branky nedočkalo a museli si počkat do druhé půle. Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa odváděl po prvních 45.minutách obě mužstva za stavu 0:0 do kabin. 

     Na začátku druhého poločasu trenér domácích Dušan Gujda vystřídal jednoho hráče. O deset minut později vystřídal i trenér hostů Pavel Petrášek. Obraz hry byl stejný jako v prvním poločase. Několik gólových šancí na obou stranách, ale gólmani obou mužstev odváděli dobrou práci a za svá záda nepustili žádný balón. Až v 75. min. padl první gól a to z kopačky domácího Ladislava Vondrušky a tím otevřel skóre utkání na 1:0. Po této brance se rozrthl s góly pytel a v 81.min. se trefil za záda hostujícího brankáře Roman Pecher a navýšil skóre na 2:0. Hosté se nenechali zahanbit a v 82.min. se po zdařilé akci trefil za hosty Pavel Šanda. Stav utkání byl 2:1, který i takto nakonec skončil a Stará Voda si připsala 3 body do tabulky. Utkání bylo férové a hlavní rozhodčí Jiří Kroupa nemusel v celém zápase udělit žádnou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Voda
Dušan Gujda (trenér): " Byl to docela těžký zápas , soupeř se na nás připravil, ale kluci hráli přesně jak jsem jim říkal . Dobrý výkon našeho brankáře Vojty Procházky, který tento zápas výborně odchytal. Já jsem spokojen s vysledkem ."




Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
V. Procházka [-] - O. Buček [-] , P. Řehák [-] , M. Buchta [-] (51. J. Šipan [-] ) - J. Richter [-] , M. Franek [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] (80. T. Hradský [-] ) , V. Dubina [-] - P. Pícl [-] , L. Vondruška [-] -

TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - M. Vrána [-] , L. Kutil [-] (61. B. Labaj [-] ) , P. Šanda [-] , T. Pikl [-] , M. Švarc [-] , P. Špalek [-] (35. M. Vítek [-] ) , J. Šlechta [-] , V. Vránek [-] , L. Baťko [-] , A. Novák [-]

ŽK: 82. D. Kutil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kroupa Jiří - TOMČÍK David (N), KUTIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.