Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

10.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra přestřílela Trstěnice vysokým rozdílem


Branky


0

     Jiskra Aš B Krásná přivítala na svém hřišti hráče z Trstěnic a velkým rozdílem je rozdrtila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh prvního poločasu

     Do prvního poločasu nastoupilo domácí mužstvo v plné síle, což bylo vidět i na lavičce náhradníků. Zato hosté přijeli pouze o jedenácti hráčích. Byli to domácí, kteří otevřeli utkání již v 6.min. brankou Josefa Šeffla. Domácí hráči od začátku utkání byli lepším týmem, což stejný hráč ve 35.min. potvrdil druhou brankou. Hostující hráči se zatím nezmohli na žádnou akci, ve které by střelili gól. Ve 39.min. se do sítě hostujícího gólmana trefil Jaroslav Matějka. Domácí byli na koni a ve 44.min. opět Josef Šeffl střelil branku. Skóre utkání 4:0. Hlavní rozhodčí Ivan Balhar udělil v prvním poločase po jedné žluté kartě na každé straně. 

Druhá půle přinesla ještě více gólů domácích

     Do druhého poločasu udělali domácí pouze jednu změnu. Hosté beze změn. Na místním hřišti jasně přehrávali svého soupeře a ve 49. a v 50.min. navýšil skóre utkání po rychlých akcích Krasimir Ivanov. Tento hráč byl dále k nezastavení a další tři branky střelil ještě v 73., 75. a v 81. min. Mezi tím se hostům podařilo střelit dvě branky a to z nohy Rudolfa Kojmy a Honzy Švajgla. Poslední střelecký zásah upravil ještě v 85.min. domácí Jaroslav Matějka. Stav utkání byl konečných 10:2. 



Sestavy


TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - J. Matějka [-] , K. Ivanov [-] , M. Šulák [-] , J. Bránický [-] (46. P. Smáha [-] ) , F. Koubek [-] , M. Bořil [-] , F. Beneš [-] , J. Šeffl [-] , M. Strouhal [-] , F. Šulák [-]

TJ Rozvoj Trstěnice B
D. Vorel [-] - J. Květoň [-] , M. Derka [-] , Z. Nečas [-] , T. Pečínka [-] - Z. Hušek [-] , R. Kojma [-] , M. Pešek [-] , D. Ziatek [-] - J. Švajgl [-] , R. Opava [-]

ŽK: 33. M. Šulák - 21. J. Květoň .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Balhar Ivan - GLASER Jiří (N), TOTH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.