Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:00

9.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Voda otočila zápas a vyhrála


Branky


0

     Sokol Stará Voda přivítala hráče z Jiskry Aš B - Krásná a obrátila po devadesáti minutách stav utkání, ve kterém nakonec zvítězila o jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro hráče Aše B - Krásná

 

   Domácí hráči Staré Vody přivítali na hřišti v Lázních Kynžvart Jiskru Aš B - Krásná. V prvních minutách tohoto utkání se již v 10. min. prosadil svojí střelou hostující hráč Štěpán Manda. Obě mužstva si vytvořila řadu příležitostí, kdy ve 40.min. domácí hráči měli možnost skórovat, ale hostující hráč Josef Šeffl byl proti a za cenu zmaření brankové možnosti inkasoval od hlavního rozhodčího Jiřího Kroupy červenou kartu. Po této situaci ve 41. min. srovnal stav utkání za domácí Jiří Richter. Minutu po tomto zvýšil na 1:2 opět hostující Štěpán Manda. Hlavní rozhodčí Jiří Kroupa  již v tomto poločase neudělil žádnou kartu a obě mužstva odešli do kabin. Hostující celek mohl být zatím se svým jednobrankovým náskokem více spokojený.

Druhá polovina vyzněla lépe pro Starou Vodu

      Do druhého poločasu nastoupili hráči obou týmu v nezměněných sestavách a zhruba 25 přihlížejících diváků mohlo očekávat další brankové situace. Lepším týmem se projevil Sokol Stará Voda, kdy po hezké kombinaci se k míči dostal v 58. min. domácí Vojtěch Procházka a svoji trefou srovnal skóre tohoto utkání na 2:2. Po tomto gólu si domácí hráči více věřili, zvýšili svoje úsilí a další gól  v 77. min. do sítě hostujícího brankáře Josefa Petráška přidal opět domácí střelec Vojtěch Procházka. Tento hráč během 20. min střelil dvě důležité branky svého celku a stav utkání, byl rázem otočen na 3:2 pro hráče Sokola. Oslabený hostující celek se sice ve zbývajících minutách pokoušel o srovnýní skóre, ale domácí hráči s úspěchem jejich akce vždy zastavili. Do konce utkání se již brankové skóre nezměnilo a domácí tým pod vedením trenéra Dušany Gujdy mohl slavit další tři body do tabulky.

Celkem vyrovnané utkání skončilo tedy pro hráče Sokola vítězstvím o pouhý jediný gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Voda
Dušan Gujda (trenér): " Dle mého názoru to byl velmi těžký zápas, nakonec jsme to však zvládli.vyhráli jsme o jedinou bramnku, důležité body. Chci pochválit všechny kluky a zejména Vojtu Prochazku za perfektni vykon ."




Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
P. Schlosser [-] - P. Pícl [-] , J. Richter [-] , L. Vondruška [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] , V. Procházka [-] , O. Buček [-] , P. Řehák [-] , M. Buchta [-] , P. Krofta [-]

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - J. Matějka [-] , D. Draksl [-] , Š. Manda [-] , F. Šulák [-] , R. Švec [-] , M. Bořil [-] , F. Koubek [-] , J. Šeffl [-] , M. Strouhal [-] , J. Bohutínský [-]

ŽK: 78. M. Strouhal . ČK: 40. J. Šeffl .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kroupa Jiří - KAPUSŇÁK Martin (N), BRÁNICKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.