Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si v posledním domácím utkání poradila s nepříjemným Borohrádkem


0

Police nad Metují po celou jarní část prokazovala na domácím hřišti skvělou formu a body si z horké půdy nedokázal odvézt ani Borohrádek, kdy v utkání s chutí hrající domácí hráči zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police bavila pohlednou hrou své fanoušky

Za krásného slunečného počasí přivítal druhý celek tabulky Police nad Metují, již jistě sestupující Lokomotivu Borohrádek. Domácí nikoho nenechali na pochybách a všem přítomným divákům ukazovali, že postavení obou celků není náhodné. Po několika šancích a střelách mimo branku Borohrádku rozehrála Police rohový kop nakrátko a Čermákův prudký přízemní centr zužitkoval zkušený Jandík, který poslal domácí do vedení 1:0. Po obdržené brance se osmělili hosté, ale jejich střela mířila jen těsně vedle a ve druhém případě zachránil domácí od vyrovnání včasným vyběhnutím brankář Kučera. Police s chutí kombinovala a hra byla plná pohybu. V největších brankových příležitostech se ocitl Valtera s Klapkovským, ale domácí kanonýři brankáře Nývlta nepřekonali. Ještě před poločasovou přestávkou se však k míči dostal opět Pepa Klapkovský a střelou levou nohou z vápna se přesně trefuje do dolního rohu branky.

 

 

 

Klapkovský potěšil oko nejednoho fanouška

Druhý poločas se nesl přinesl ještě větší herní převahu celku Police. Rychlost a chuť Semeráka, Klapkovského, Čermáka a spol dělala hostům viditelné problémy a po další akci Jandík, patička Čermáka a přesné zakončení Klapkovského se Police ujala tříbrankového vedení. Borohrádek se na útočnou polovinu podívá opravdu sporadicky. Poslední branku domácích a to přímo parádní, dalo by se říci ve stylu Maradony nebo Ibrahimoviče vstřelil špílmachr Klapkovský a to tak, že vzal míč obránci Borohrádku, postupoval zcela osamocen na brankáře Nývlta, kterému udělal kličku a dalšího dobíhajícího obránce doslova vykoupal v malém vápně a dává gól do prázdné branky.  Domácí tým i po této brance nadále bavil své věrné fanoušky skvělými fotbalovými kousky a ve sportovním areálu panovala výborná nálada. Malé zmražení skvělé atmosféry přinesl Čermák, který se dostal k dlouhému nákopu a z hranice velkého vápna vystřelil a přehodil trošku vyběhnuvšího Kučeru. To však byla slabá náplast pro Borohrádek, který se sezónou pokusí rozloučit důstojněji v posledním kole této sezóny, kdy na domácím hřišti přivítá stále o záchranu hrající Hronov.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Utkání za krásného počasí bylo zprvu vyrovnané,ovšem v průběhu hry jsme tempo určovaly my.Plno příležitostí bylo z naší strany neproměněno.Jsem rád,že jsme sezónu v domácím prostředí zakončili výhrou.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Zasloužené a jednoznačné vítězství domácího týmu.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - B. Rieger [-] , R. Řezníček [-] (58. J. Reimann [-] ) , P. Šnábl [-] , J. Kollert [-] - J. Valtera [-] (51. D. Sivak [-] ) , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] , J. Čermák [-] (66. A. Hlávka [-] ) - J. Semerák [-] , J. Klapkovský [-] -

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - M. Barták [-] (36. J. Duda [-] ) , K. Voříšek [-] (46. M. Staněk [-] ) , J. Uhnavý [-] (46. T. Václavek [-] ) , M. Vojnar [-] , P. Karkula [-] , T. Sazima [-] (69. K. Lifka [-] ) , F. Liška [-] , J. Matějus [-] , J. Čermák [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 25. J. Čermák , 37. J. Valtera - 39. T. Sazima , 88. J. Čermák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Junek Matěj - BEČVÁŘ Lubomír, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.