3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov prohrál důležitý záchranářský duel v Borohrádku


Branky


0

Zdelov důležitý záchranářský souboj v sousedním Borohrádku nezvládl a výrazně si zkomplikoval svoji situaci v boji o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matador Vojnar poslal domácí do vedení

K velké fotbalové bitvě se schylovalo v Borohrádku, kam zamířil nedaleký Sokol Zdelov. Duel přilákal do ochozů sympatickou diváckou kulisu a ještě aby ne, v tomto utkání šlo o hodně. Zatímco domácí Borohrádek bojoval o teoretickou možnost záchrany, hosté ze Zdelova se mohli po sérii nevydařených utkání v případě vítězství přiblížit záchraně. Tak pojďme k samotnému střetnutí.  Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Havlíka bylo zřejmé, že se oba celky nechtějí dopustit chyby, která by mohla mít pro další vývoj fatální důsledky. Zdelov se snažil praktikovat kombinační hru, Borohrádek hrozil především z rychlých brejkových situací. V první velké brankové příležitosti se octil hostující Michael Neubecker, který se uvolnil po autovém vhazování Martina Horáka a ze střední vzdálenosti vyzkoušel pozornost brankáře Nývlta, ten však nakonec po jeho pokusu těsně nad branku zasahovat nemusel. Domácí tým se osmělil až ve druhé polovině poločasu. Zejména zkušený Pavel Matějus dělal obraně Zdelova problémy. Právě on ukázal, že je největší ofenzivní hrozbou současného Borohrádku, když se uvolnil přes dva bránící hráče a jeho centr jen o kousek přeletěl nabíhajícího spoluhráče. Z další velké šance již domácí celek udeřil. Ve 34. minutě se po sérii nedůrazných odkopů odrazil míč k Vojnarovi, a ten z velkého úhlu s pomocí břevna propálil brankáře Beránka. Vzápětí se o vyrovnání mohl postarat kapitán hostí Weisser, ale míč, který se k němu odrazil po střele Zemana nedokázal umístit svoji slabší levou nohou mezi tři tyče branky Borohrádku. Hosté měli krátce před poločasovou přestávkou slibné příležitosti ze standardních situací, ale Cvejn ani Neubecker, svými pokusy brankáře Nývlta příliš neohrozili. Spokojenější mohl do šaten odcházet domácí celek s jednobrankovým vedením.

Další hrubá chyba stála Zdelov body

Po změně stran vstoupili do utkání lépe hosté, když po kombinaci ve středu hřiště po ose Neubecker-Hošek-Weisser se posledně jmenovaný dostal ke střele ze střední vzdálenosti, jeho střelu Nývlt pouze vyrazil ke zcela volnému Horákovi, a ten dokázal bývalého brankáře Zdelova ve službách Borohrádku prostřelit a srovnat na 1:1. To však bylo směrem dopředu ze strany Zdelova vše. V 53. minutě přišla další individuální chyba hostí. Hošek chtěl rozehrát míč přes šíři hřiště, ale míč trefil nešťastně na nohu Matějuse, který již neměl problém z velkého vápna obstřelit Beránka a dostal Borohrádek opět do vedení. Tato branka byla hřebíčkem do rakve pro zdelovské hráče, kteří se v tomto utkání museli obejít bez tří hráčů základní sestavy a bohužel i v tomto utkání přibyli na marodku další dva hráči. Do hry musel zasáhnout i náhradní brankář Podolský a hosté se s touto kombinovanou sestavou pokoušeli vyrovnat. Zdelov hru zcela otevřel a na brankáře Beránka se valil jeden útok za druhým. Brankář Zdelova předvedl tygří skok proti pokusu Dudy, který mířil do šibenice a udržel tak naděje svého týmu na bodový zisk. V 81.minutě přišlo rozuzlení, když se po dlouhém výkopu dostal ke střele hrdina utkání Pavel Matějus a přesnou střelou z voleje k tyči překonal Beránka. Zdelov utkání sympaticky nezabalil a v posledních minutách kopal několik rohových kop, ale ani z nich se hostům již nepodařilo skórovat,. Borohrádek tedy svého velkého rivala před zraky svých věrných fanoušků zdolal 3:1. Nutno podotknout, že utkání s velkým přehledem odřídila trojice sudích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima - trenér: Dnešní utkání jsme zvládli s přehledem. Zasloužené vítězství a pochvala pro celý tým,i když je asi pozdě. Ještě jednou všem děkuji.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér: Zasloužená výhra domácích a další tři těžká zranění na naší straně. Branka na 2-1 opět po naši hrubé chybě, tak že se můžeme zlobit jen a jen na sebe, jako již několikátý zápas po sobě.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - M. Staněk [-] , M. Vojnar [-] , P. Matějus [-] , P. Karkula [-] , K. Voříšek [-] , F. Liška [-] , J. Matějus [-] , J. Čermák [-] , M. Barták [-] , M. Moravec [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - P. Nedvídek [-] , M. Neubecker [-] , D. Hošek [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] , R. Dostálek [-] , M. Cvejn [-] , M. Zeman [-] , M. Horák [-]

ŽK: 42. K. Voříšek , 64. P. Matějus , 87. M. Staněk - 78. M. Neubecker .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Havlík Aleš - BERÁNEK David, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.