Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police na domácí půdě spustila brankostroj


0

Polici se podařilo v utkání s rezervou Kostelce brzy skórovat a po prvním poločase bylo pouze otázkou, na jaké cifře se skóre na světelné tabuli zastaví. Mladí hráči Kostelce bojovali, ale na zkušené a kvalitní mužstvo domácích to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelečtí mladíci od úvodu nestačili na domácí zkušené hráče

Výsledky sobotních utkání byly pro Polici nad Metují, tak příznivé, že již před utkáním s rezervou Kostelce nad Orlicí hráči Police věděli o jistotě setrvání v soutěži i pro další ročník. Kostelečtí přijeli k zápasu opět s velmi mladým celkem, ve kterém figurovali i 4 mladší dorostenci. Utkání začalo zcela v režii domácího celku, kterému se podařilo vstřelit úvodní branku již v 8. minutě, když se přesnou střelou prosadil Čermák. O 10 minut později to bylo již 2:0 po výstavní brance Pepy Klapkovskému, které pomohla tyč kostelecké branky. Hostující hráči nezachytávali akce Police, která si v poklidném tempu vypracovávala velký počet brankových příležitostí. Další z nich využil po přesném centru zcela osamocený Bergmann a zvýšil na 3:0. Ještě před poločasovou přestávkou udeřila Police počtvrté. Míč šel k brankáři hostí, ten ho však nezachytává a k míči se dostává Valtera, prováhá střelu do prázdné branky a pak z nouze trefuje míč, který směřuje na rohový praporek. Do trajektorie míče vbíhá hostující obránce a tváří si míč sráží do odkryté branky. 

Desítky se fanoušci nedočkali

Po změně stran pokračovala herní převaha zkušeného celku Police, který kosteleckým mladíkům uštědřil další branky. Nejdříve v 58. minutě převzal Semerák míč a z hranice vápna nedal a umístěnou střelou nedal mladému Kozlovi v brance hostí šanci zasáhnout. V 72. minutě se k velkému sólu nadechl domácí kapitán Kollert, který podél vybíhajícího brankáře završuje kanára, 6:0. Hned o minutu později se prosadil podruhé v utkání rychlonohý Kuba Semerák po krásné přihrávce Čermáka a bylo to již 7:0. O poslední branku utkání se postaral taktéž druhou brankou v utkání útočník Valtera a upravil stav na konečných 8:0. Přítomní diváci v Polici žádali desítku, který by však pro snaživé mladíky z Kostelce byla příliš krutá, i tak si do autobusu přibalili velký debakl.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Dnešní utkání potvrdilo definitivně naší účast v soutěži i pro příští ročník.Tímto chci poděkovat všem,kteří se podíleli na úspěšném jaru.

FK Kostelec nad Orlicí B
Milan Bořek - vedoucí týmu hosté: Proti zkušenému týmu naši hráči se 4 mladšími dorostenci v sestavě neměli šanci, i tak všem děkuji za snahu po celé utkání.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - J. Semerák [-] , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] (78. K. Švorčík [-] ) , J. Valtera [-] , A. Bergmann [-] (62. V. Kučera [-] ) , J. Čermák [-] (70. A. Hlávka [-] ) , D. Sivak [-] (56. M. Hejnyš [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - J. Rada [-] , O. Sejkora [-] , L. Krupka [-] , J. Sameljak [-] (88. J. Bartoš [-] ) , M. Hochmann [-] , V. Bartoš [-] (46. J. Ježek [-] ) , F. Jireš [-] , V. Rejchrt [-] , T. Kozel [-] , T. Novák [-]

ŽK: 31. J. Semerák , 63. J. Čermák - 33. M. Hochmann , 43. L. Krupka , 48. J. Rada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janota Josef - KLEČKA Ivan, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.