Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po špatném vstupu do utkání Lípa skóre otočila


0

Kdo zavítal v sobotním odpoledni na fotbal do Lípy nad Orlicí, musel se skvěle bavit. Aktéři utkání přichystali pro fotbalové fanoušky skvělou podívanou okořeněnou krásnými brankami. Ve vypjatém duelu se nakonec z vítězství raduje domácí Lípa, která si připsala důležité 3 body v boji o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimořádně brzká branka Krpaty

Ohnišov po nepovedené podzimní části mohutně finišuje a k dalšímu důležitému záchranářskému souboji zajížděl na půdu Lípy nad Orlicí. Hostům vyšel vstup do utkání náramně. Někteří fanoušci ještě nestihli najít svá sedadla a Ohnišov po pár vteřinách hry dostal do vedení Krpata. Hostující hráči byli aktivnější a více se drželi na míči. S velkou lehkostí se dostávali do brankových příležitostí ale další branku se hostům podařilo vstřelit v 18. minutě zásluhou Macka, který se ocitl zcela osamocen před brankářem Janečkem a střelou mezi nohy zvýšil vedení hostí. V zápětí dal o sobě také vědět nejlepší střelec soutěže Kuchta, jeho střelecký pokus však o kousek minul domácí branku. Lípa se po této brankové příležitosti probrala a začala být mnohem nebezpečnější. Zvýšená aktivita vedla ke vstřelení kontaktní branky, o kterou se postaral Brzokoupil, ten využil po špatné komunikace v obraně a nedal přesnou střelou k pravé tyči Šenkýřovi šanci zasáhnout. Domácí tým byl rázem jako politý živou vodou a do poločasové přestávky se jim podařilo vyrovnat. Na centrovaný míč si naběhl Kafka a utěšenou střelou do horního rohu srovnal na 2:2.

Rychlá branka tentokrát na druhé straně

Druhý poločas začal totožně jako ten první, s tím rozdílem, že ze vstřelené branky se tentokrát radovala domácí Lípa. Ve 46. minutě po rozehrávce postupoval nikým neatakovaný Vašata až na dostřel branky Ohnišova a jeho parádní křižná střela skončila za zády bezmocného brankáře Šenkýře.  Tato branka ještě více nabudila domácí hráče, kteří přebrali herní iniciativu a dobře napadali rozehrávku svého soupeře. Hostům se však z ojedinělé šance podařilo vyrovnat, když se ve vápně prosadil kanonýr Ohnišova a nejlepší střelec soutěže Honza Kuchta. Nerozhodný výsledek nevydržel ve sportovním areálu Lípy příliš dlouho. Již o 3 minuty později propadl centrovaný míč od rohového praporku ke zcela volnému Brzokoupilovi, který již neměl problém rozvlnit síť a převážil opět vedení na stranu domácích. V závěrečné půlhodině se již diváci další branky nedočkali, a tak v utkání bohatém na krásné branky si domácí celek připsal velice důležité body za vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran : vedoucí mužstva: Pátá vteřina 0-1, 18-tá minuta 0-2. Začátek utkání jako ze zlého snu. Jenže Lipští bojovníci nesložili zbraně a skvěle hrající hosty skolili. Za branky, které jsme vstřelili by se nemuseli stydět kuléři z daleko vyšších soutěží. Velký dík patří domácím fanouškům, kteří i za nepříznivého stavu věřili svým borcům a dovedli je k vítězství. Co dodat: skvělý soupeř - skvělá atmosféra - skvělé vítězství.

TJ Start Ohnišov
Josef Kárník - vedoucí mužstva: Přes dvoubrankové vedení a spoustu šancí domácí po našich chybách výsledek otočili. Vyhrál šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Palán [-] , E. Charvát [-] (88. S. Kopecký [-] ) , R. Kafka [-] , R. Mondík [-] , J. Čepelka [-] (78. J. Bílek [-] ) , J. Vašata [-] (70. T. Doleček [-] ) , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , T. Sikora [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - S. Krpata [-] , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] , J. Macek [-] , M. Cuberka [-] , R. Kyral [-] , M. Šedivý [-] , P. Pokorný [-] , M. Trubač [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 69. T. Sikora , 79. R. Kafka - 59. J. Kuchta , 74. R. Kyral .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Styblík Jaromír - MEDLÍK Karel, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.