5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek tabulky zdolal vysoko Hronov


Branky


43. P. Šimek , 64. T. Raszka , 75. M. Čížek (p.) , 78. F. Korenčík , 83. P. Šimek
0

Smiřicím se proti Hronovu dlouhodobě nedaří a v této sezóně měly poslední možnost, alespoň částečně napravit vzájemnou nepříznivou bilanci. Po střelecky produktivním druhém poločase se domácím podařilo vysoko zvítězit a pokračují ve svém skvělém jarném tažení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dočkali krátce před poločasovou přestávkou

 Smiřicím se již s předstihem podařilo zachovat účast v dalším ročníku 1. B třídy, zatímco jejich dnešní soupeř z Hronova v závěrečných kolech svede tuhý boj o setrvání v soutěži a každý bod může mít cenu zlata. Bez nervů hrající domácí celek však začal utkání lépe a svou kombinační hrou si vypracovával velké množství brankových příležitostí. Středopolař Korenčik se ocitl ve třech slibných šancích, svoji formu však nepotvrdil a se skóre utkání nepohnul. Když v další šanci selhal i útočník Čížek, zdálo se , že oba celky odejdou do kabin za nerozhodného stavu 0:0. Ve 43. minutě však Korenčik posunul míč do lajny na Kubu Mochana, který z lajny poslal prudký centr před branku Hronova, ten proletěl přes celé malé vápno až ke zcela volnému Šimkovi, pro něhož již nebyl problém usměrnit míč za bezmocného brankáře Havla.

Hronov své šance oproti domácím nevyužil

Po změně stran působili na hrací ploše opět aktivněji hráči Smiřic, ale k vážnějšímu ohrožení branky Hronova se nedostali. Od 60. minuty se začali osmělovat více a více hosté, což vedlo k několika šancím, které však zneškodnil mladý brankář Filip Krám, který nahradil oporu mezi tyčemi Smiřic Ondru Hottmara a vedl si znamenitě. Za neproměněné šance hostí přišel zákonitý trest. Domácí tým podnikl rychlý protiútok, Raszka si navedl míč na vápno, kde se odhodlal ke střele a zamířil přesně k pravé tyči. Tato branka zcela otupila tlak hostí a herní iniciativu opět převzaly Smiřice. V 75. minutě se domácí Havlíček uvolnil přes krajního obránce,  navedl si míč do vápna, kde byl však zastaven pouze za cenu nedovoleného zákroku. Rozhodčí neváhal ani vtěřinu a ukázal na značku pokutového kopu, který s přehledem proměnil Martin Čížek. S chutí hrající domácí tým chtěl potěšit své věrné fanoušky a chtěl konto Hronova zatížit dalšími brankami. Čtvrtou branku se jim podařilo vstřelit po rychlé akci Šimka, který táhl míč od poloviny hřiště na branku Hronova, na druhé straně si všiml ještě lépe postaveného Korenčika, a ten již neměl problém trefit odkrytou část svatyně brankáře Havla. Hosté nakonec odjížděli ze Smiřic s nepopulárním bůrem. V závěru utkání se Raszka uvolnil na levé straně, od brankové čáry poslal přesný centr na zadní tyč, kde číhal zcela osamocený Šimek a hrudí doklepl míč do branky.  



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Konečně jsme v našich zápasech s Hronovem ukončili neprůstřelnost fantoma Havla a zaslouženě zvítězili.

AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Výsledek utkání je pro nás až moc krutý, jelikož jsme si vytvořili stejný počet vyložených šancí jako domácí. Třikrát jsme se Smiřicemi měli štěstí, tentokrát se přiklonilo na stranu soupeřů. Domácí branka byla pro nás doslova zakletá. Přesto budeme bojovat o body až do konce soutěže, protože nikdo neví, kolik týmů bude nakonec padat.



Sestavy


SK Smiřice
F. Krám [-] - M. Čížek [-] , P. Šimek [-] , J. Mochan [-] (46. P. Konrád [-] ) , J. Koutník [-] (76. M. Jaborník [-] ) , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (76. C. Oláh [-] ) , P. Janko [-] , L. Melichárek [-] , M. Matějček [-] (68. J. Havlíček [-] )

AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Šťavík [-] , J. Danihel [-] , M. Marx [-] (84. Š. Schrotter [-] ) , M. Neuschl [-] (68. M. Phan [-] ) , M. Franců [-] , R. Kadavý [-] (39. O. Nosek [-] ) , L. Klabník [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , T. Werner [-] (68. M. Ansorge [-] )

ŽK: 66. L. Melichárek - 47. M. Šťavík , 54. T. Werner , 74. M. Ansorge .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duřt Daniel - HRON Miroslav, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.