Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky uspěl na půdě Borohrádku


Branky


0

Borohrádek se díky přesné hlavičce Matějuse dostal do vedení, favorit utkání však posléze vyrovnal a do třetí vstřelené branky byl lepším týmem. Po snížení stavu měl Borohrádek na hlavě vyrovnání, ale hosté záverečný tlak ustáli a drží se na prvním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích

V sobotním dopoledni hostila Lokomotiva Borohrádek lídra tabulky ze Smiřic. Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Říhy byli hosté aktivnějším týmem, ale jako první se v utkání prosadili domácí hráči. Po nenápadné akci na levé straně přiletěl centr do vápna Smiřic, na který si nejlépe naběhl Pavel Matějus a přesnou hlavičkou překonal brankáře Hottmara. Favoritovi utkání se podařilo vyrovnat ve 14. minutě. Hosté odvrátili rohový kop, Raszka vyslal kolmou na přihrávkou Čížka, který postupoval sám na bránu Borohrádku, udělal kličku a míč uklidil do prázdné domácí svatyně. Po vstřelené vyrovnávací brance přebraly Smiřice herní iniciativu a těsně před odchodem do kabin vstřelily vedoucí branku utkání. Dobře hrající Raszka si po individuální akci navedl míč na levou nohu, obránce střelu tečoval tak nešťastně, že skončila až za bezmocným brankářem Nývltem. Hosté tedy touto šťastnou brankou odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

Hosté přečkali závěrečný tlak

 

I po změně stran působily Smiřice lepším dojmem a v 52. minutě se dočkaly zaslouženého navýšení vedení.  Středopolař Korenčik našel přesnou přihrávkou Raszku, který střelou pravou nohou na úrovni penalty překonal potřetí brankáře domácích.  Kdo čekal, že Smiřice utkání v klidu dohrají a přidají další branky, byl na omylu. Třetí branka hostům paradoxně uškodila a v 64. minutě přišlo ze strany domácích ke snížení. Chytře rozehraný rohový kop nakrátko se po pěkné kombinaci dostal až na hranici vápna, kde se do míče opřel Karkula a jeho střelu zastavila až síť hostující svatyně. Tlak Borohrádku se v závěrečných minutách zvyšoval a domácí fanoušci hnali svůj tým za vyrovnáním. K vyrovnání bylo blízko, ale dvě obrovské příležitosti hlavou zůstaly nevyužity, a tak se hosté mohou radovat z nejtěsnějšího vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima - trenér: Toto utkání jsme začali opět 1:0 a potřetí jsme odešli s nulou. Hosté měli územní převahu, ale bez větších gólových příležitostí. Udělali jsme 3 chyby a hosté je potrestali. Naše šance jsme nevyužili a proto jsme nebrali ani bod. I přes prohru chválím celý tým za bojovnost a nasazení.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství našeho mužstva



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - F. Liška [-] , T. Václavek [-] (53. J. Kněžour [-] ) , P. Matějus [-] , J. Matějus [-] (57. K. Voříšek [-] ) , J. Duda [-] (71. D. Malý [-] ) , J. Čermák [-] , T. Sazima [-] , M. Barták [-] , M. Moravec [-] , P. Karkula [-] (82. M. Lifka [-] )

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (79. P. Šimek [-] ) , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] (61. M. Duong [-] ) , J. Koutník [-] (73. J. Škarytka [-] ) , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] , P. Janko [-] , M. Mochan [-] , K. Zemek [-]

ŽK: 90. T. Sazima - 88. J. Škarytka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Michal - KLEČKA Ivan, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.