Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zvítězil až po pokutových kopech


Branky


0

Od úvodního hvizdu se pro přítomné diváky hrálo velice aktraktivní utkání a branky padaly na obou stranách. Ve druhém poločase hra obou celků opadla a jedinou branku vstřelil hostující tým, což přivedlo utkání k penaltové loterii, ve které byli štastnějším týmem domácí Smiřice a připsaly si bonusový druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody a krásná trefa Vašaty

Utkání ve Smiřicích začalo pro domácí výborně a už po 30 sekundách hry postupoval Bednář zcela sám na brankáře Lípy, ten jeho pokus o kličku však přečetl a šanci zneškodnil. Ve 4. Minutě se však domácí mohli již radovat ze vstřelení vedoucí branky utkání. Čížek poslal z levé strany přesný centr na hlavu Bednáře a ten nedal přesnou hlavičkou brankáři hostí šanci zasáhnout. Skvělých úvodních 10 minut domácích završil druhou brankou Bednář, který opět hlavou zužitkoval přesný centr Koutníka. Vše nasvědčovalo, že utkání bude jednoznačnou záležitostí domácích, ale hosté z Lípy udeřili hned z první nebezpečné akce, kdy se prosadil ve 13. minutě Čepelka. Ihned po rozehrávce na půli hřišti našel Bednář Kubu Mochana, který přihrál zpětnou nahrávkou našel Čížka, jeho střelu brankář vyrazil pouze na hlavu Konráda a ten již neměl problém dorazit míč do odkryté svatyně hostí. Bohatě brankový úvod utkání ozdobil Vašata, který odražený míč poslal nůžkami za záda bezmocného brankáře Hottmara. Hrálo se otevřené utkání se spoustou brankových příležitostí na obou stranách. Na rozdíl dvou branek upravil skóre ve 39. minutě Korenčík, který nadvakrát překonal brankáře Lípy. Hostům se před poločasovou přestávkou podařilo opět snížit na rozdíl jedné branky. Po rohovém kopu fauloval v pokutovém území Janko a pokutový kop s přehledem proměnil Vašata. Pro diváky velice atraktivní poločas skončil vedením domácích 4:3.

Druhý poločas byl stínem toho prvního

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva vlažněji a tempo hry nebylo tak vysoké. Nakopávané míče nevedly k vypracování brankových příležitostí. Z minima šancí přeci jenom ve druhém poločase vytěžili více hosté z Lípy. V 76. minutě si na přesný centr z levé strany naběhl Brzokoupil a vyrovnal skóre utkání na 4:4. Ani po této brance se hra obou mužstev nezvedla a natěšení diváci z prvního poločasu viděli na hrací ploše fotbal nevalné úrovně. Aktéři utkání si závěrečných minutách hlídali nerozhodný stav a o dělbě bodů z tohoto utkání musely rozhodnout pokutové kopy.

Rozhodující penaltu proměnil Marcel Mochan



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: V utkání jsme si vytvořili daleko více brankových příležitostí, proto si myslím ,že naše vítězství na penalty je zasloužené.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: V tomto utkání jsme čtyřikrát dotahovali vedení domácích. Nezměrnou bojovností a nasazením jsme vydolovali cenný bod z půdy lídra soutěže. Nutno podotknout, že druhou půli jsme byli lepším týmem a kdyby Sikora a Kafka proměnili své šance, mohli jsme odjet s plným bodovým ziskem. ale na kdyby se nehraje a tak máme jeden. Chválím tým za heroický výkon a morální nasazení.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] (57. P. Šimek [-] ) , P. Konrád [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (83. J. Škarytka [-] ) , P. Janko [-] , L. Melichárek [-] , M. Mochan [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
L. Doležal [-] - E. Charvát [-] (90. J. Vlček [-] ) , R. Kafka [-] (60. S. Kopecký [-] ) , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , J. Vašata [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-]

ŽK: 42. P. Janko , 54. M. Mochan , 59. A. Bednář , 66. F. Korenčík - 65. M. Grim .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pálka Martin - BOUZ Tomáš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.