1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov na domácím hřišti nestačil na Polici


Branky


0

I když se oba dnešní soupeři pohybují v horních patrech tabulky, v žádném případě nemají setrvání v soutěži jisté a musí pravidelně sbírat body. Domácí Sokol Zdelov opět nevyužil své brankové příležitosti a hosté si záslouhou vítězné branky Jandíka vezou do Police velice cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali v závěru poločasu

Domácí Sokol Zdelov provází na jaře velmi nevyrovnané výsledky a v dalším kole je nečekal lehký zápas, do Zdelova zavítala na jaře ve formě hrající Police nad Metují. Ta před utkáním musela řešit, koho postaví do branky místo stálice Kučery. Volba padla na Jiřího Tauca a jak se ukázalo v dalším průběhu utkání, byla to šťastná volba. Hostující celek sice inkasoval v utkání jako první, když po standardní situaci a nepřesném vyběhnutí se do střelecké listiny zapsal Hošek. Zdelov i nadále hrozil převážně ze standardních situací, ale další branku se mu vstřelit nepodařilo. Na druhé straně měl vyrovnání na kopačce Valtera, ale ve vyložené brankové příležitosti branku přestřelil. Hosté se v prvním poločase přeci jen dočkali vyrovnávací branky. Postarali se o ni krajní obránci Police, když Rieger našel přesnou přihrávku Kollerta a jeho střílený centr zapadl přesně za záda brankáře Beránka. První poločas tedy skončil za nerozhodného stavu 1:1.

FAIR Play gesto a rozhodující branka utkání

Do druhé poločasu nastoupila obě mužstva s tím, vyvarovat se brzké chyby a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. V první velké šanci druhého poločasu se ocitl hostující Semerák, ale jeho střelu zastavila branková konstukce zdelovské branky.Po této šanci přišel rozhodující moment utkání. Míč se odrazil za brankovou čáru od domácího záložníka Nedvídka, pomezní rozhodčí ukazoval rezolutně na odkop od branky, ale domácí hráč se tak trochu nesměle přiznal, že se míč za brankovou čaru odrazil od něj.Z následného rohového kopu Čermáka vstřelil vedoucí branku Police Jandík. Po této brance domácí celek zabral a hrozil opět převážně ze standardních situací a po jedné z nich si hráč Police Řezníček málem vstřelil vlastní branku. Utkání mohl rozhodnout po skvělé přihrávce Klapkovského Švorčík, ale samostatný únik neproměnil. V další příležitosti se ocitl kapitán Kollert, jeho hlavička však míří nad branku Beránka. Ke konci utkání se ještě zaskvěl domácí brankář, když konečky prstů vytáhl nebezpečnou střelu Kollerta. Domácí měli v závěru utkání také dvě slibné brankové příležitosti, ale ostatně jako v předchozích duelech je zradila koncovka, a tak si hosté z Police odvážejí velice důležité body v boji o záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Petr Komárek - vedoucí mužstva: Utkání jsme začali celkem dobře a dali také i první branku. Hostům jsme dovolili srovnat v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhé půli byl náš soupeř aktivnější a jednu ze svých šancí přetavil v rozhodující branku. V závěru jsme měli i my dvě velké možnosti k vyrovnání, bohužel, nestalo se tak. V poslední době totiž máme problém správně umístit míč mezi ty tři železné trubky, a to i z vyložených příležitostí. Trojice rozhodčích odřídila zápas s přehledem. Nám se utkání nepovedlo.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Do utkání jsme vstoupili aktivně,ovšem zakončovali jsme nepřesnou střelbou z velké dálky.Domácí svou první příležitost využili,ke štěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat.Obraz druhé půle byl podobný té první s tím,že domácí se vážněji před naší branku nedostali.O osudu utkání rozhodla branka,které předcházel přiznaný rohohový kop domácího hráče.Gesto fair-play,ale s hořskostí pro domácí.Pochvalu zaslouží celý kolektiv v čele s Jiřím Taucem,který nastoupil místo Kučery v brance.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - J. Weisser [-] , J. Novotný [-] , M. Cvejn [-] (46. R. Dostálek [-] ) , P. Truhlář [-] (78. D. Ludvík [-] ) , M. Horák [-] , D. Hošek [-] (61. M. Neubecker [-] ) , V. Dvořák [-] , D. Komárek [-] , P. Mráz [-] (67. P. Nedvídek [-] ) , R. Zeman [-]

Spartak Police nad Metují
J. Tauc [-] - J. Semerák [-] (87. A. Hlávka [-] ) , J. Klapkovský [-] (77. D. Sivak [-] ) , J. Kollert [-] , J. Valtera [-] , M. Jandík [-] , J. Čermák [-] , J. Pataki [-] (56. K. Švorčík [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] (71. D. Kollert [-] ) , B. Rieger [-]

ŽK: 48. R. Zeman - 80. P. Šnábl , 84. J. Kollert , 84. J. Tauc , 87. J. Semerák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Frič David - BEČVÁŘ Lubomír, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.