0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Smiřice nezaváhaly na půdě kostelecké rezervy


Branky


0

Kostelečtí hráči podali proti favoritovi utkání sympatický výkon, ale za celé utkání se jim nepodařilo vyzrát na pozorně bránící hráče hostí. Smičice si tímto vítězstvím upevnili první místo v tabulce, naopak domácí zůstávají beznadějně poslední a jejich loď se potápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

V nedělním odpoledni hostila rezerva Kostelce nad Orlicí na domácím hřišti vedoucí celek tabulky SK Smiřice. Domácí hráči začali sympaticky, jejich kombinační akce však nevedly k vážnějšímu ohrožení smiřické branky. Do vedení se favorit utkání dostal ve 24. minutě. Zkušený Bednář postupoval s míčem přes půl hřiště k soupeřově bráně, kde byl zastaven nedovoleným zákrokem. Hlavní rozhodčí neváhal a odpískal přímý kop pro hostující celek. K míči se postavil kanonýr Filip Korenčík, ten dokázal obstřelit zeď, brankář Matoušek míč vyrazil pouze na tyč, od které se odrazil ke zcela volnému Čížkovi, pro kterého již nebyl problém trefit odkrytou svatyni domácích. I po této brance se hrálo zcela vyrovnané utkání převážně ve středu hřiště. Uklidňující druhou branku se hostům podařilo vstřelit ještě před závěrem prvního poločasu. Čížek na polovině hřiště získal míč a našel skvělou přihrávkou za obránce naběhnuvšího Korenčíka, který postupoval sám na brankáře domácích a zvýšil vedení Smiřic na 2.0. O poločasové přestávce tedy odcházeli spokojenější hostující hráči s dvoubrankovým vedením.

Marné dobývaní domácích mladíků smiřické svatyně

Domácí mladíci nastoupili do druhého poločasu s odhodláním porvat se o bodový zisk se silným a fotbalově vyspělým soupeřem. Kostelec zvýšil svoji aktivitu a hrozil převážně z dobře zahrávaných standardních situací. Hosté pozorně bránili a nepouštěli domácí do vyložených brankových přiležitostí. Největší šanci na zkorigování výsledku měli domácí po centru, který propadl za obránce, ale hosty podržel dobře postavený brankář Hottmar. Kostelečtí nic nezabalili a o výsledek se rvali až do závěrečného hvizdu, srážela je však nezkušenost ve finální fázi, a tak se jim nepodařilo najít recept na obranu Smiřic, které udrželi na hřišti soupeře cenné čisté konto a připsaly si další vítězství do vyrovnané tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - asistent trenéra: S vedoucím týmem tabulky jsme sehráli velmi slušnou partii, kterou soupeř rozhodl již v prvním poločase.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Ve vyrovnaném utkání rozhodlo o vítězství naše zkušenější mužstvo.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
T. Matoušek [-] - A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , M. Maňas [-] (69. J. Pápay [-] ) , M. Kozel [-] (46. J. Kozel [-] ) , T. Novák [-] , L. Krupka [-] , T. Kozel [-] , M. Kaplan [-] (46. J. Vilímek [-] ) , R. Svatoš [-] , D. Krejčí [-] (76. V. Rejchrt [-] )

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (71. J. Škarytka [-] ) , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , P. Šimek [-] (89. V. Císař [-] ) , F. Korenčík [-] , M. Mochan [-] , P. Janko [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hofman Miloš - PÁLKA Martin, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.