2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice přišly o svoji jarní neporazitelnost


Branky


0

Lídr tabulky ze Smiřic zajížděl na půdu Hronova a od úvodu utkání dokazoval proč je v čele této skupiny. Po krásné vedoucí brance Smiřic, domácí vystrčili růžky a dvěma brankami v rozmezí 9. minut otočili výsledek utkání. Na tento zvrat již hosté nedokázali zareagovat, a tak si Hronov připsal velice štastné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové příležitostí hostí zůstaly nevyužity

Hronov přivítal na svém hřišti hosty ze Smiřic, kteří v jarní části ještě neokusily hořkost porážky a jsou lídrem tabulky. Smiřicím se na jaře zatím herně daří a tento fakt dokazovali od úvodního hvizdu, kdy si postupně vypracovávaly velký počet brankových příležitostí. Především mladý kanonýr Šimek nenašel recept na domácího brankáře Havla. Ve 27. minutě nastal důležitý okamžik utkání. Rychlík Šimek postupoval sám na domácího brankáře, kterému na hranici pokutového území udělal kličku, a brankáři Havlovi nezbývalo nic jiného než Šimka zastavit nedovoleným způsobem. K údivu všech přihlížejících vytáhl hlavní rozhodčí z kapsy pouze žlutou kartu. Míč si následně k přímému kopu postavil Korenčik, ale trefil pouze dobře postavenou zeď domácích. Vedoucí branku utkání měl na kopačkách opět Šimek, ten však našel před brankou ještě lépe postaveného Čížka, jemuž míč na nerovném terénu skočil a brankář domácích nebezpečí zažehnal. Poprvé se na jaře mohl prosadit i smiřický záložník Jakub Mochan, ale jeho šajtle jen těsně minula domácí svatyni. Hosté ze Smiřic mohli litovat neproměněných šancí, naopak v kabině Hronova musela přijít výrazná domluva, jelikož ani jednou nedokázali domácí hráči ohrozit hostujícího brankáře Hottmara.

Hronov vytěžil z minima maximum

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první a pozorná obrana Smiřic nepouštěla Hronov na dostřel své branky. Úvodní branky se diváci dočkali v 60. minutě a byla vskutku parádní. Hostují špílmachr Korenčík napřáhl z uctivé vzdálenosti a jeho střela skončila přesně pod břevnem hronovské branky. Tato branka smiřických paradoxně uškodila a jejich herní aktivita klesla. K radosti domácích příznivců se v 69. minutě dostal k odraženému míči  Danihel a nedal brankáři Smiřic šanci zasáhnout. Trenér Smiřic zareagoval a upravil rozestavení na 3 obránce. To byla voda na mlýn domácích, kteří po rychlém protiútoku vybojovali standardní situaci. Krásná střela skončila na břevně, u odraženého míče byl však nejdříve Tuong a poslal Hronov do vedení. Od vstřelení této branky na 2:1 se už příliš nehrálo. Domácí hráči přerušovali akce taktickými fauly a kouskovali hru. Hosté ze Smiřic si již do konce utkání nedokázali vypracovat vyloženou brankovou příležitost, a tak poprvé v jarní části okusili hořkost porážky. 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Tak jak jsem avizoval minulý týden se stalo skutečností a vedoucí tým jsme po velkém boji porazili. Nicméně vítězství se nerodilo lehce, v 60. minutě se hosté ujali vedení ránou z 30 metrů do šibenice, ale i přesto jsme dokázali utkání otočit. Hosté by si měli sáhnout do svého svědomí, jak nakládali s vyloženými šancemi a nehledat chybu někde jinde. Musím pochválit brankáře fantoma Havla, který již po třetí v této sezóně znemožnil smiřické hráče.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: O osudu utkání se rozhodlo již v prvním poločase, i když branky padaly až ve druhém. Naši hráči nejprve nevyužili 5 vyložených šancí, poté v 27.minutě postupoval hostující hráč sám na brankáře, kterým byl před pokutovým územím sražen, ale faul HR ohodnotil pouze žlutou kartou! K výkonu rozhodčích se nebudu vyjadřovat, to jistě udělá přítomný delegát.



Sestavy


AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Ansorge [-] (4. T. Zíta [-] ) , M. Puraš [-] , P. Schreiber [-] - M. Neuschl [-] (87. Z. Samko [-] ) - J. Danihel [-] - J. Stelzig [-] , O. Nosek [-] , V. Tichý [-] (65. M. Phan [-] ) , T. Strnad [-] (21. L. Klabník [-] ) , T. Werner [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (71. P. Konrád [-] ) , P. Šimek [-] , J. Mochan [-] , P. Janko [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (63. J. Škarytka [-] ) , M. Mochan [-] (84. J. Havlíček [-] ) , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

ŽK: 16. J. Stelzig , 27. M. Havel , 44. M. Puraš , 63. L. Klabník , 67. T. Zíta - 9. M. Mochan , 34. J. Mochan , 47. L. Melichárek , 81. T. Raszka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janota Josef - ŠILING Karel, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.