4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa rozhodla o svém vítězství již v prvním poločase


Branky


7. M. Brzokoupil (p.) , 19. T. Doleček , 42. T. Sikora , 77. J. Bílek
0

Hronovu se v jarní části prozatím příliš nedaří a dokázal o body obrat pouze beznadějně poslední rezervu Kostelce. Na půdě Lípy nad Orlicí svým výkonem opět nepřesvědčil a odváží si vysokou porážku. Naopak domácí Lípa se vítězstvím posunula na druhé místo za suverénní Smiřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa si vybudovala tříbrankové vedení

Do utkání vstoupili lépe hosté z Hronova, kteří drželi míč na svých kopačkách, k vážnějšímu ohrožení Janečka v brance domácích se však nedostali. Lípa hrozila především z nacvičených dlouhých autů a právě po jednom z nich padla úvodní branka utkání. Dlouhý aut letěl až do vápna hostí, kde byl stažen domácí hráč, rozhodčí neváhal a možná trošku přísně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Milan Brzokoupil a s velkým přehledem překonal Havla mezi tyčemi Hronova. Vedoucí branka domácí hráče nakopla a postupně přebírali otěže utkání. V 19. minutě utekl domácí Tomáš Doleček po pravé straně hostující obrany a nadvakrát překonal bezmocného brankáře hostí podruhé. Lípa i nadále válcovala svého soupeře, ale žádnou ze tří 100% brankových příležitostí nedokázala žádnou využít. Domácí Lípa dokázala svoje vedení před poločasovou přestávkou ještě navýšit. Precizně zahraný rohový kop propadl malým vápnem až na zadní tyč, od které se odrazil ke zcela volnému Sikorovi a ten již neměl problém prostřelit brankáře Hronova. První poločas zvládla Lípa na výbornou a mohla odcházet do kabin spokojena s vedením 3:0. 

Bílek se po neproměněných šancích dočkal

Do druhého poločasu stejně jako prvního vstoupili aktivněji hosté, ale opět bez vážnějšího ohrožení brankáře Janečka. Lípa vycházela ze zabezpečené obrany a hrozila z rychlých brejků. Především Jan Bílek běžel několikrát osamocen na brankáře hostí, ale bez brankového efektu. Hronov se sympaticky snažil o zdramatizování utkání ale svoje dvě pološance nevyužil.  Další samostatný únik zastavil hostující Marx pouze za cenu nedovoleného zákroku a z rukou hlavního rozhodčího uviděl zaslouženou červenou kartu. V 77. minutě se konečně dokázal prosadit i Jan Bílek, který postupoval od poloviny hřiště sám na brankáře Havla, tomu udělal kličku a již nebyl problém trefit prázdnou branku hostí. Po této vstřelené brance bylo o osudu utkání rozhodnuto a zbývajících 13 minut se v poklidu dohrávalo. Domácí si po kvalitním výkonu a spoustě vypracovaných brankových příležitostí připsali 3 body za vítězství 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran : vedoucí mužstva: V uplakaném počasí se hrál bojovný fotbal, který s přehledem odřídila trojice rozhodčích. Na rozdíl od minulých zápasů jsme dokázali proměnit nějaké šance o do poločasu jsme si vytvořili tříbrankový náskok. Nutno podotknout, že mohl být i o dvě branky vyšší. Druhou půli jsme odehráli v pohodě a Bílek pojistil naše zasloužené vítězství. Hostům slouží ke cti, že hráli až do konce a nebyli ubrečení jako sousedé ze Zdelova. Jaký trenér, takové mužstvo. A to z Hronova prohrálo se ctí.

AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Utkání jsme začali náporem,ale bez správného řešení ve finální fázi. Z prvního pobytu domácích před naší brankou se už v 10 min. rozhodlo o osudu utkání, náš hráč v trmě vrmě odkopává míč, domácí mu dá šlapák a hle kupodivu všech se kope pok.kop. Přesto náš výkon byl oproti prvním třem utkáním o mnoho lepší, takže pokud křivka půjde tímto směrem, dočkáme se i my prvního vítězství, nejlepší by bylo už příští týden.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - R. Kafka [-] , E. Charvát [-] (80. J. Vlček [-] ) , T. Sikora [-] , T. Doleček [-] (46. J. Bílek [-] ) , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-] (85. L. Doležal [-] )

AFK Hronov
M. Havel [-] - M. Marx [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , M. Ansorge [-] - M. Neuschl [-] , M. Franců [-] (46. L. Klabník [-] ) , Z. Samko [-] (77. J. Novák [-] ) - J. Danihel [-] - T. Strnad [-] , M. Phan [-] (82. J. Myšák [-] )

ŽK: 40. E. Charvát , 59. J. Bílek . ČK: 75. M. Marx .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - JANATA Lukáš, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.