0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1p.
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Derby ve Zdelově rozhodovaly pokutové kopy


Branky


0

Souboj dvou velkých rivalů postrádal pouze koření branek. Diváci ve Zdelově mohli vidět spoustu brankových příležitostí, řadu tvrdých soubojů a v neposlední řadě velké emoce. O rozdělení bodů musely rozhodnout až pokutové kopy, které lépe zvládli hostující hráči a svému dnešnímu soupeři se v tabulce bodově vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance domácích

Velké derby bylo vidění ve Zdelově kam zavítali hosté z nedaleké Lípy nad Orlicí. Domácím hráčům se dařilo od úvodu utkání diktovat tempo hry a vytvářili si slibné brankové příležitosti. V největší šanci se ocitl domácí mladík Dostálek, který využil své rychlosti, utekl bránícím hráčům Lípy, ale jeho střelu s námahou vytlačil brankář Janeček na břevno. V další velké šanci se ocitl kapitán Weisser, ten si naskočil na výborně zahranou standardní situaci Mráze, ale branku Lípy jen těsně minul. Do vedení mohl domácí po přesné přihrávce Neubeckera dostat Novotný, ale ten si míč příliš předkopl a domácí stoper stihl nebezpečí zažehnat. Hosté z Lípy hrozili především ze standardních situací. Po jedné z nich brankář Beránek neudržel míč, ale obrana Zdelova míč na poslední chvíli odvrátila. V prvním poločase měl Zdelov více ze hry, své šance však nedokázal proměnit, a tak oba týmy odcházely do kabin bez vstřelené branky.

Lípa po změně stran aktivnějším týmem

Do druhého poločasu vstoupila mnohem lépe Lípa a domácí tým jakoby v kabinách zapomněl hrát fotbal. Lípě se dařilo kombinovat a vytvářela si jednu šanci za druhou. Velkou příležitost měli hosté po přímém kopu z hranice vápna, brankář Beránek však předvedl vynikající zákrok a svůj tým podržel. Na hřišti bylo znát, že se jedná o velké derby a na hřišti v řadě soubojů lítaly jiskry. O největší rozruch se postaral domácí Csontos s R. Mondíkem, nechybělo příliš a oba hráči vyzkoušeli teplou vodu ve zolovských sprchách o něco dříve. Hosté z Lípy měli ke vstřelení branky o něco blíže než domácí hráči, ale dnešního utkání zastihlo brankáře Beránka ve výborné formě. Na druhé straně mohl přinést rozuzlení utkání Mráz, ale jeho přímý kop skončil v rukavicích brankáře Janečka. Branku již do závěrečného hvizdu diváci neviděli, a tak toto derby musely rozhodnout pokutové kopy

Hostující hráči při zahrávání pokutových kopů 100%

Při exekuci pokutových kopů selhal pouze domácí Csontos, a tak se hosté mohli radovat ze zisku druhého bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman : Trenér: Vzhledem k průběhu remíza zasloužená. První poločas vyzněl herně pro nás, druhý pro Lípu. Z penalt bohužel další bod pro hosty.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: První půle nebyla z naší strany optimální. Hráli jsme bezkontaktní fotbal bez ohrožení branky soupeře.Z poločasové polemiky o způsobu hry, mezi hráči a trenérem, vyšel vítězně kouč Zemánek. Hráči pochopili, že pohled "z pozalajny" je jiný než ze hřiště a začali hrát to, co měli. Rázem byla na hřišti jiná Lípa. Vytvořili jsme si tlak a kdyby jsme proměnili alespoň jednu ze tří vyložených šancí, mohli jsme mít body tři. Jenže na kdyby se nehraje a tak po zdařilém penaltovém rozstřelu máme dva.

Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - T. Hurdálek [-] (77. P. Nedvídek [-] ) , M. Neubecker [-] , D. Komárek [-] (72. R. Csontos [-] ) , P. Mráz [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] , R. Dostálek [-] , P. Truhlář [-] (88. M. Merta [-] ) , M. Horák [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , T. Doleček [-] (46. J. Bílek [-] ) , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 46. M. Neubecker , 57. R. Zeman , 62. T. Hurdálek - 62. M. Brzokoupil , 90. R. Mondík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - MIŠKAŘ Karel, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku