Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice zdolaly nevýraznou Polici


Branky


0

Oba celky na sebe v této sezóně již dvakrát narazily, a tak se těžko nečím mohly překvapit. Hosté se na půdě soupeře dostali do vedení, domácí však ještě do poločasu skóre otočili a ve druhém poločase si již své těsné vedení pohlídali, když pojištující branku na 3:1 přidal v 85. minutě Šimek. Domácí Smiřice se posunuly na druhé místo tabulky a udělaly první důležitý krok k záchraně v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do poločasu otočili výsledek

Smiřice po skvělém úvodu podzimní části čekají pouze nepříjemné záchranářské boje v soutěži. V prvním kole přivítali hosty z daleké Police nad Metují. Na velmi těžkém terénu se hrálo bojovné a vyrovnané utkání. Kombinace oběma celkům příliš nevycházela, a tak se spolehály na dlouhé nakopávané míče. Aktivnějším týmem byly Smiřice, které po faulech před pokutovým územím Police zahrávaly 3 přímé kopy. Raszka, Koutník a následně i Korenčík mezi tři tyče nezamířili. Do vedení se dostali hosté z Police.  Na standardní situaci si naběhl Valtera a zcela nehlídaný na zadní tyči překonal bezmocného Hottmara. Odpověď domácích však na sebe nenechala dlouho čekat. Agilní Šimek vybojoval po chybě hostující stopera míč a předložil ho do ideální pozice Korenčíkovu, pro kterého již nebyl problém rozvlnit síť. Domácí po vyrovnávací brance převzali otěže zápasu pevně do svých rukou a ještě před poločasovou přestávkou se jim podařilo vsítit vedoucí branku, když po pěkné kombinaci zakončil střelou pod břevno Čížek.

Skvělý Hottmar nedovolil hostům vyrovnání

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté. Jen díky skvělému Hottmarovi ve smiřické svatyni, který zneškodnil 3 vyložené šance, zůstavali domácí v těsném vedení. Police i nadále tlačila, ale své nebezpečné akce nedokázala dotáhnout do úspěšného konce. Za neproměněné šance přišel pro hosty trest. V 85. minutě rozhodl o osudu utkání Šimek, když postupoval sám na brankáře Kučeru a střelou do protipohybu zvýšil na 3:1. V 85. minutě neudržel nervy na uzdě hostující Tauc a opustil hrací plochu předčasně. Smiřice si po bojovném výkonu a především skvělém výkonu brankáře Hottmara připsaly 3 důležité body.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství našeho mužstva, hlavně za předvedenou hru v prvním poločase.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: V prvním poločase jsme se paradoxně ujali vedení,ovšem po chybách v obranné činnosti se domácí do poločasu ujali vedení.Druhá půle patřila nám,ovšem šance jsme neproměnili.Z našeho výkonu v prvním poločase jsem byl hluboce zklamán.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (85. J. Škarytka [-] ) , P. Šimek [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] (52. M. Mochan [-] ) , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] (70. P. Konrád [-] ) , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-]

Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Klapkovský [-] , O. Salfický [-] , J. Kollert [-] , J. Valtera [-] , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] , J. Čermák [-] , P. Šnábl [-] , D. Sivak [-] (60. K. Švorčík [-] ) , D. Kollert [-] (87. J. Reimann [-] )

ŽK: 14. K. Zemek , 25. T. Raszka , 47. L. Melichárek , 56. O. Koza - 16. J. Kollert , 23. P. Šnábl , 47. O. Salfický , 68. M. Jandík , 87. J. Čermák . ČK: 85. J. Tauc .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - NÝVLT Roman, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.