Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř si v posledním kole s chutí zastřílel


Branky


0

V zápase v kterém v podstatě o nic nešlo, se potkal domácí Žacléř s Libání. Domácí mužstvo mělo po dlouhé době kompletní sestavu a na jeho hře to bylo znát. Přítomní diváci viděli v zápase spadnout nakonec devět branek a tak si poslední utkání sezony užili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půltucet branek v prvním poločase v hostující síti

Do zápasu vlétl domácí tým jako vítr a hosté se nestačili divit, co jim to tam padá. Už v druhé minutě se poprvé měnilo skóre zápasu, když hostujícího gólmana Horáka překonal Tomáš Skála. Domácí se ujali vedení 1:0 a i nadále útočili. V 7.minutě se prosadil domácí Maňuch a neuběhlo ani pět minut a na 3:0 zvyšuje Janata. Tento rychlý domácí brankostroj hodně poznamenal průběh zápasu, v kterém si domácí s chutí zastříleli. V 25.minutě se prosadil Mádle a zvýšil už na 4:0. V 33.minutě se podruhé v zápase prosadil Tomáš Skála a zvyšoval na kulatých 5:0. A to ještě v prvním poločase nebylo vše. V 39.minutě uzavřel domácí Kovačík skóre prvního poločasu na rovný půltucet.

V druhém poločase domácí přidali další góly

I když do druhého poločasu provedl domácí trenér celkem tři změny, tak se obraz hry změnil pouze malinko. Hosté se sice častěji dostávali k útočení, ale domácí obrana v čele s gólmanem Volhejnem žádné komplikace nepřipouštěla. Další branky padly až v závěru zápasu. V 72.minutě zvýšil na 7:0 střídající Martin Skála. A byl to opět Martin Skála, který zvýšil na 8:0 v 83.minutě. Pět minut před koncem zápasu se hostům podařilo vstřelit čestný úspěch, který zaznamenal hostující Vondráček. Domácí tak poslední zápas sezony vyhráli vysokým rozdílem 8:1 a spravili si tak chuť po nevydařené jarní části.




Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Sekretář oddílu Radek Kotyk: V posledním utkání jsme se rozloučili s trenérem Honkem jednoznačnou výhrou. Je velká škoda, že jsme v této sestavě nenastupovali pravidelně, pak by se v Žacléři okres nehrál. Na druhou stranu pevně věřím, že se brzy do krajské soutěže vrátíme. Vlasto, ještě jednou moc díky, jsi výborný trenér a skvělý chlap. Zároveň děkuji hráčům, kteří od nás odchází, za krásné roky odehrané v Baníku.

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Posledním zápasem v krajských soutěžích se loučíme špatným představením a vysokou prohrou.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , J. Popelka [-] , M. Těžký [-] (35. R. Mirga [-] ) , M. Gajdoš [-] (46. A. Mačo [-] ) , R. Kovačík [-] , J. Janata [-] (72. M. Pelc [-] ) , Z. Maňuch [-] , J. Baše [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] (46. M. Skála [-] )

TJ Sokol Libáň
R. Horák [-] - M. Kalinka [-] (65. T. Vondráček [-] ) , T. Macek [-] (18. H. Tu [-] ) , R. Hlavatý [-] , A. Sitař [-] , P. Bányácski [-] , C. Cristea [-] , O. Mička [-] , J. Smetana [-] , C. Cristea [-] , J. Švorc [-] (68. T. Barcal [-] )

ŽK: 29. A. Sitař .
Hráči zápasu: M. Skála , T. Skála - J. Švorc .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku