0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice potvrdily roli favorita


Branky


0

Valdice sice přijely do Libáně v roli favorita, ale v notně oslabené sestavě. Tak se domácím naskytla příležitost rozloučit se doma s 1. B. třídou vítězstvím. Jenomže neskutečná bojovnost a nepřesná muška znamenaly, že vše bylo nakonec jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí lepší, ale gól daly Valdice

Od začátku zápasu byla Libáň lepším týmem a snažila se dostat hosty pod trvalejší tlak. To se jí docela dařilo, ale gólovek si domácí vytvořili jako šafránu. Oslabeným hostům nenahrál ani fakt, že už v 25.minutě musel do hry trenér Kalenda, když musel vystřídat Špicara. Jelikož se domácím nepodařilo dotáhnout žádnou z jejich akcí do gólového konce, tak přišel zákonitý trest. V 41.minutě vstřelil branku hostující Kubíček a zařídil tak pro Valdice poločasové vedení 0:1. Domácí tým doufal, že zápas proti uvadajícímu soupeři, v druhém poločase otočí.

V druhém poločase se opět prosadili pouze hosté

Druhý poločas se odehrával docela v tempu a moc se nebránilo. Obě mužstva si tak vypracovala řadu brankových příležitostí, ale hosté některé i proměnili. V 56.minutě zvýšil na 0:2 hostující Zugar a s domácím týmem to začalo vypadat zle nedobře. Co bylo Libáni platné, že hosté hráli pouze o desíti, když byl její tlak absolutně neplodný a hosté podnikali do otevřené obrany smrtící brejky. A tak se paradoxně víc zapotil domácí gólman Hampl, který inkasoval už pouze jednou z kopačky Kalendy, ale dokázal chytit minimálně tři další tutovky, včetně pokutového kopu. Zápas tak vyhráli hosté zcela jednoznačně 0:3 a udrželi si naději na první místo v tabulce, o které se střetnou v přímém souboji s Dolní Kalnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: V úvodu zápasu jsme měli optickou převahu, ze které ale nic nevyplynulo. Ke konci 1. poločasu hosté náhle udeřili a ujali se vedení. V 2. poločase jsme nebyli proti 10 hráčům soupeře schopni nic vymyslet, zahodili jsme jasné tutovky a následně inkasovali do otevřené obrany. Dnešní zápas přesně vystihl situaci, proč se nacházíme tam, kde jsme.

TJ SKP Valdice
Hrající trenér Vladimír Kalenda: K tomuto zápasu jsme odjížděli pouze s jedním mužem na lavičce. Vlivem zranění a rodinných povinností dvou hráčů jsme dohrávali druhý poločas o deseti. I přesto jsme dokázali vstřelit tři branky a zvítězit. Domácí brankář zlikvidoval další čtyři stoprocentní šance včetně pokutového kopu. Libánští měli opravdu vychýlenou mušku, když nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - M. Valnoha [-] , R. Horák [-] (70. H. Tu [-] ) , A. Sitař [-] , P. Bányácski [-] , C. Cristea [-] , O. Mička [-] (63. T. Barcal [-] ) , J. Smetana [-] , C. Cristea [-] , J. Švorc [-] , R. Mutzer [-] (78. J. Vondráček [-] )

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - M. Toráč [-] , J. Špicar [-] (25. V. Kalenda [-] ) , D. Sobotka [-] , M. Kubíček [-] , M. Volšička [-] , T. Vočka [-] , O. Zugar [-] , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

ŽK: 38. R. Mutzer , 50. M. Valnoha , 66. C. Cristea - 66. M. Volšička .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Junek Matěj - KUBIŠTA Josef, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku