2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dramatickém zápase dokázalo Kopidlno těsně zvítězit


Branky


0

Páté Kopidlno hostilo druhé Kobylice a Kopidlno potřebovalo nutně bodovat, aby se bodové nůžky moc nerozevřely. Kdo přišel na zápas, ten nelitoval, protože se odehrávalo dramatické utkání od první do poslední minuty.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas gól nepřinesl

V úvodní čtvrthodině se oba týmy oťukávaly a hra se odehrávala převážně mezi vápny. K první zteči zavelel domácí Machačný, ale jeho snahu zastavil faul. Z následného trestňáku se trefil krásně k tyči Zedek, ale hostující gólman Hrubeš předvedl první ze svých skvělých zákroků a míč vytěsnil na roh. Po zahraném rohu vznikl ve vápně hostí slušný závar, když na konci akce byla nebezpečná hlavička Janáčka. Hosté se z protiútoku mohli dostat do šance, ale obránce domácích akci skvělým zákrokem zastavil. V 20.minutě střela domácího Komárka lízala břevno Hrubešovi brány a odvrácený míč napálil do gólmana Zedek. Po hodině hry se povedla krásná rychlá akce hostům, ale závěrečná střela gólmana Brodského nezaskočila. Z následného protiútoku střílel domácí Zedek, ale Hrubeš opět skvěle zasáhl. Poslední šanci prvního poločasu měli hosté, ale i tentokrát gólman Brodský stál tam, kde měl být a míč chytil. První poločas tak skončil bez branek, i když šancí na skórování bylo dost na obou stranách.

V druhém poločase se střelci probudili

Začátek druhého poločasu se hodně podobal tomu prvnímu, kdy se hrálo převážně o střed hřiště. Domácí postupně získávali na převaze a v 53.minutě poprvé zahrozili Poutníkem. V 57.minutě kopalo Kopidlno roh. Míč se po rohu odrazil před vápno, kam si naběhl Dyčenko a pohotovou střelou poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Hrubeše. Domácí vedli 1:0, ale hosté se s tímto stavem nechtěli smířit a hru přitvrdili. Po hodině hry protáhl hostujícího gólmana Hrubeše, z přímáku Zedek. O tři minuty zachránilo hosty od gólu břevno Hrubešovi brány. Od té doby Kobylice přitlačily a byly lepším týmem. Odměnou jim byla vyrovnávací branka v 75.minutě, kdy se trefil hostující Pšenička. Hosté vyrovnali na 1:1 a těšili se, jak otočí skóre ve svůj prospěch. Jenomže neuběhla ani minuta a tribuny vybouchly veselím. Domácí Dřímal vysunul Poutníka, který pohotově překonal gólmana Hrubeše. Domácí tým, tak vzápětí opět vedl. Hosté vsadili všechny síly na útok, ale tam naráželi na pevnou obranu domácích. Kopidlnu se dobře útočilo do otevřené obrany a minimálně třikrát mohlo skóre navýšit. Domácí svůj jednobrankový náskok uhájili a radovali se tak z cenných tří bodů. Zápasu by spíše slušela remíza, ale Kopidlno bylo o gól lepší.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Dnes jsme si nemohli dovolit zaváhání. Skupina je až příliš vyrovnaná a porazit může každý každého. Výhodou bylo to, že přijel kvalitní soupeř. To prostě potřebujeme, hráči bojovali a dnes chtěli zvítězit. Až na malou pasáž, kterou jsme trestuhodně vypustili, a soupeř srovnal, jsme byli dobrým týmem. Musím hráče pochválit, dnes mi bylo ctí s nimi stát na lavičce.

FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: Naším čtvrtým mistrovským zápasem byla horká tráva v Kopidlně nasáklá po vydatném dešti. Ve vyrovnaném zapase, bylo spousta tvrdých osobních soubojů, což se projevilo i na žlutých kartách. Bohužel soupeř měl více fotbalového štěstí a vyhrál rozdílem jednoho gólu, i když si myslím, že to nebylo zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - J. Geršl [-] (78. L. Strnad [-] ) , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , V. Dyčenko [-] - P. Komárek [-] (68. O. Černovský [-] ) , D. Machačný [-] , P. Zedek [-] , J. Dřímal [-] - P. Berounský [-] , M. Poutník [-] (90. M. Brožíček [-] ) -

FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] , L. Říha [-] (73. J. Pšenička [-] ) , M. Klzo [-] (68. M. Khol [-] ) , J. Vávra [-] , R. Brzek [-] , J. Hejcman [-] , P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , P. Klimt [-]

ŽK: 40. D. Machačný , 58. M. Poutník - 62. T. Havlíček , 63. R. Brzek .
Hráči zápasu: J. Janáček , P. Komárek - R. Hrubeš .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Janeček Štěpán - PÁLKA Martin, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku