Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice jedou na vítězné vlně


Branky


0

První Valdice hostily osmé Kunčice nad Labem a dle postavení obou týmů v tabulce, to mělo být jednoznačné utkání pro domácí. Jenomže Kunčice poslední dobou předvádějí dobrý fotbal a dobrou hrou se prezentovali i ve Valdicích.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se každý z týmů trefil jednou

Na těžkém terénu začalo lépe domácí mužstvo, které si i jako první vytvořilo dvě dobré brankové příležitosti, ale ani z jedné gól nevytěžili. Po deseti minutách se hra vyrovnala a začaly zlobit i Kunčice. Do jasné gólovky se dostal hostující Krejčík, který ovšem z jednoho metru přestřelil prázdnou bránu. V 22.minutě se domácí ujímají vedení, po krásném lobu Vočky, který nedal hostujícímu gólmanovi Koščálovi žádnou šanci zasáhnout. Domácí vedli 1:0, ale vedení jim dlouho nevydrželo. V 28.minutě si hostující Jeřábek převzal míč na levé straně, po rychlé kličce se dostal na střed vápna a přízemní střelou rozvlnil síť za zády domácího gólmana Mäsiara. V 37.minutě domácí Sobotka přesprintoval beka, a přesným centrem našel hlavu nabíhajícího Rejmana, který ovšem, z malého vápna, bránu přestřelil. První poločas tak skončil 1:1 a to naprosto zaslouženě.

Druhý poločas rozhodla střelecká potence domácího mužstva

Druhý poločas začali domácí opět lépe a po pěti minutách se jim podařilo skórovat. Bylo to paradoxně po útoku hostí, kteří ztratili míč, a na konci rychlého protiútoku byl domácí Rejman, který střelou k tyči prostřelil gólmana Koščála. V 59.minutě nastala obdobná situace, jako před první brankou a měla i stejný scénář. Na konci akce byl opět Rejman, který prostřelil hostujícího gólmana. Stav zápasu byl 3:1 a hosté se s tím nesmířili. V 67.minutě si domácí stopeři tak dlouho hráli s míčem, až jim ho hostující Míč sebral a svůj sólový nájezd s přehledem zakončil. Za stavu 3:2 byla hra docela vyrovnaná a rozhodla opět chyba hostů v útoku. V 74.minutě podnikli hosté velice zajímavý výpad, kdy běželi čtyři na tři. Jenomže zkažená přihrávka přímo na stopera domácích znamenala opět brejk a domácí Volšička zvýšil na 4:2. Tato branka hosty z Kunčic zlomila a zápas se již jen dohrával. V samotném závěru si ještě domácí Kalenda pohrál ve vápně s míčem a poté ho uklidil za záda gólmana Koščála. V poslední minutě utkání ještě běžel sám na domácícho gólmana hostující Míč, ale své sólo tentokrát neproměnil. Jelikož domácí tým své šance proměňoval, tak jeho vítězství je zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Vedoucí týmu Ondřej Pitthard: První poločas byl vyrovnaný a z naší strany trochu rozpačitý. Nerozhodný výsledek (1:1) pro nás nebyl přívětivý. Po poločasové přeháňce v kabině jsme se dostali do standardního tempa a dokázali vstřelit další čtyři branky. Tři body putují zaslouženě na naše konto.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Po většinu zápasu byla hra vyrovnaná, ale o výsledku rozhodla přesnější kombinace před vápnem a větší klid v zakončení. Nám tato herní činnost chyběla, a tak body mají zaslouženě domácí.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - M. Toráč [-] (77. V. Kalenda [-] ) , D. Sobotka [-] (85. P. Vích [-] ) , O. Zugar [-] (80. L. Sedlák [-] ) , T. Vočka [-] , L. Maxa [-] , M. Románek [-] , P. Drahoňovský [-] , P. Vilímek [-] , T. Rejman [-] , M. Volšička [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Krejčík [-] , M. Babič [-] (83. J. Stejný [-] ) , D. Adolf [-] , A. Kracík [-] , J. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , J. Petrák [-] , J. Míč [-] , K. Kužel [-] , M. Švec [-]

ŽK: 75. O. Zugar - 17. D. Koščál , 84. A. Kracík .
Hráči zápasu: O. Zugar , T. Rejman - J. Jeřábek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hlavsa Václav - MUCHA Tomáš, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku