Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý závěr utkání ze strany domácích na body nestačil


Branky


0

Kdo odešel z utkání dřive mohl litovat. Domácí v závěrečných minutách mohutně dotahovali výsledek, a kdo ví jak by to dopadlo, kdyby se hrálo o 5 minut déle. Hosté z Albrechtic však své vítězství uhájily a posunuly se již na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby v obraně Černíkovic

Ve fotbalovém areálu Černíkovic se v nedělním odpoledni utkala dvě mužstva se zcela odlišným rozpoložením. Zatímco domácí celek se na jaře trápí a body takřka rozdává, hostující Albrechtice se po bodové šňůře vyšplhaly až na druhé místo tabulky za vedoucí rezervu Náchoda. Diváci viděli vyrovnané utkání, které přinášelo řadu osobních soubojů. K nelibosti domácích příznivců se jako první prosadili hosté z Albrechtic. Po nedůrazu domácího obránce obehrál ve 33. minutě Jaroš stopera a přesnou střelou podél brankáře rozvlnil síť za brankářem Davidem Holoubkem. Když už se zdálo, že oba celky odejdou do kabin za stavu 0:1, udeřilo ze strany Albrechtic podruhé. Hosté chytře rozehráli z vlastní půlky na rychlíka Pinkase, který si v samostatném úniku s přehledem poradil. Nutno podotknout, že v tomto momentku výrazně zaspala obrana domácích, která branku hostům doslova darovala.

Mohutný finiš domácích na body nestačil

I ve druhém poločase pokračovala střelecká efektivita hostí. Již po 8 minutách se ze vstřelené branky mohl radovat Ladislav Sršeň, který vybojoval míč na brankáři Davidu Holoubkovi a přesným lobem upravil skóre na 0:3 pro hostující celek. To byla pro domácí po změně stran tvrdá rána a o 3 minuty později to s domácími vypadalo ještě hůře. Zdánlivě nenápadnou střelu tečoval kanonýr Hořínek, tak dokonale, že skončila až za zády bezmocného brankáře Černíkovic. Skóre na světelné tabuli vypadalo pro domácí hrozivě, a tak hráči Černíkovic zvýšili obrátky a odměnou jim byl vstřelený gól v 78. minutě, kdy Mňuk krásnou přihrávkou vysunul do samostatného úniku Cinka, a ten poprvé překonal brankáře Hlaváče. Od této chvíle existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Černíkovice zmačkly svého soupeře jako citrón a zásluhou důrazu Vašaty snížily na 2:4. Ze strany domácích to však ještě nebylo vše. Skvělých závěrečných 15 minut korunoval Jíří Holoubek, který si přesně naběhl na centrovaný míč Martina Stodůlky a upravil na rozdíl jediné branky. Hlavní rozhodčí však již před rozehráním této standardní situace avizoval závěrečný hvizd, a tak si hosté z Albrechtic především díky skvělé efektivitě v koncovce odváží z horké půdy Černíkovic vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér: Abych byl po vítězném zápasu takhle vytočený,to se mi asi ještě nestalo. Úvodních 25 minut, totální profesůra, lavička to komentovala slovy: "je s podivem, že i s takovým výkonem se dá hrát B. třída".To však nebylo nic proti tomu, co jsme předvedli posledních 15 minut,kdy jsme přestali hrát,vypouštěli souboje a koukali jeden na druhého, kdo může za gól..O nějakém taktickém zvládnutí závěru nemůže být ani řeč. Soupeř rozhodně nebyl horší,naštěstí pro nás, nám to popadalo do brány.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - J. Cejpek [-] (55. L. Cink [-] ) , P. Víteček [-] (64. R. Dušek [-] ) , R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] - J. Jedlinský [-] , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] , M. Pavel [-] - M. Vašata [-] , M. Pacák [-] -

SK Albrechtice nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - L. Velíšek [-] , M. Csontos [-] , L. Sršeň [-] (70. D. Brandejs [-] ) , J. Jaroš [-] , P. Janeček [-] , M. Sychra [-] , D. Hořínek [-] , P. Zeman [-] , T. Jedlička [-] , R. Pinkas [-] (75. M. Krčmář [-] )

ŽK: 28. M. Pavel , 63. P. Víteček - 80. J. Jaroš , 84. P. Janeček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Linhart Lukáš - HLAVÁČ Martin, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku