Záluží doma padlo se Soběkurami


Branky


0

Momentálně poslední tým soutěže, Soběkury, prokazuje, že se mu přívlastek poslední rozhodně nelíbí. V dalším důlěžitém utkání se soupeřem z 11. místa dovedl jednoznačně vítězit a na předposlední celek ztrácí Soběkury už jen pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ustáli tlak

Úvod utkání prozradil stragegii obou mužstev. Zatímco hosté se snažili držet balon a kombinovat, tak domácí využívali větru v zádech a posílali dlouhé balony na své útočníky. Nerozhodný stav platil pouze do 6. minuty. Hostující Michal Fořt předvedl povedenou individuální akci, kdy se dostal před brankáře domácích a situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na osamoceného Martina Klímu, který Soběkury střelou do prázdné branky poslal do vedení. Poté převzali iniciativu domácí a vytvořili si několik nebezpečných šancí. Hostující brankář Petr Šesták ale podržel svůj tým a vychytal šance domácího celku. Ve 34. minutě předvedl další individuální akci Michal Fořt a hosté vedli 2:0. O další tři minuty doběhl pro ostatní již ztracený balón Tomáš Vlach, přihrál přihrávkou pod sebe Michalu Fořtovi a ten přidal svůj druhý gól. Do kabin se šlo za příznivého stavu pro hosty, kteří si vypracovali tříbrankový náskok.

Snížení domácích

Hráči Soběkur měli opet lepší vstup do druhého poločasu. Po centru Tomáše Vlacha skóroval ve 47. minutě hostující Martin Oberdörfer. V 53. minutě opět utekl po lajně Tomáš Vlach, nacentroval, míč netrefil Martin Oberdörfer, ale odrazil se k Michalu Fořtovi a ten završil hattrick. Poté se utkání spíše dohrávalo. Domácí se snažili hrát na dlouhé balóny na svoje útočníky, ale obrana hostů byla pozorná. Soběkury si v důsledku dobrých kombinací vypracovaly několik dalších šancí, které se jim nepodařilo proměnit. V 72. minutě obrana Soběkur podcenila protiútok domácích. Domácí Josef Urbánek získal míč na půlce hřiště a po dvou kličkách na hranici vápna vystřelil přímo do protipohybu brankáře hostů, čímž upravil stav na 1:5. Do konce utkání se až do konce nic neměnilo a hosté získali důlěžité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Hosté nebyli o tolik herně lepší než my, jak by skóre mohlo napovídat. Jediný rozdíl mezi námi byl, že Soběkury dávaly góly. Kladně musím ohodnotit rozhodčí, která zvládla tento zápas nad očekávání dobře.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Výhra 5:1 na hřišti soupeře je pro nás velice povzbuzující a dokazujeme sami sobě i ostatním, že se s námi musí, po podzimu, kdy nás všichni odepisovali, počítat.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šálková Helena - FEJT Zdeněk (N), TUREK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.