5:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec překvapivě nebodoval naplno


Branky


15. P. Andrle , 55. J. Šubrt , 78. M. Douša , 84. R. Lukášek - 29. P. Braun , 42. M. Liebel (vl.) , 47. P. Braun , 60. J. Šmidingr
0

V souboji prvního celku s desátým čekal téměř každý jednoznačné vítězství domácího Hradce. Ten se však proti Záluží trápil a po první půli dokonce prohrával. I díky spornému gólu se mu ale podařilo vyrovnat a po penaltovém rozstřelu si připsal i druhý bod. Hradec nyní vede soutěž s náskokem 7mi bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záluží překvapilo Hradec

Úvod první půle probíhal podle předpokladů. Domácím se podařilo ujmout vedení v 15. minutě, kdy se trefil Petr Andrle. Nicméně to bylo z gólů domácích vše a po několika chybách na straně Hradce byl stav v 29. minutě opět vyrovnaný a to 1:1. Za hosty skóroval Pavel Braun. Do konce první půle bylo pro domácí ještě hůře. Ve 42. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní branky domácí Marek Liebl a hosté rázem obrátili vývoj utkání. Poločas skončil za stavu 1:2.

Sporné vyrovnání

Druhý poločas byl na počet branek bohatší než ten první. Hostům se hned v úvodu dokonce navýšit svůj náskok na 3:1, zásluhou Pavla Brauna v 47. minutě. Domácí se ale nehodlali vzdát a kontaktní branku vstřelil Jiří Šubrt v 55. minutě zápasu. Komfortní náskok si hosté brzy vystřelili zpět už v 60. minutě. Autorem branky byl Jan Šmidingr. Za stavu 2:4 by pro domácí mužstvo byla další branka pravděpodobně fatální. V 70. minutě se do jedinečné šance dostal kanonýr hostů Ladislav Mlnařík, který si na zem položil brankáře domácích, čímž se stal naprosto bezmocným proti hostujícímu útočníkovi. Ten však branku Hradce přestřelil. Domácí posilněni tím, že přežili takovou situaci bez inkasovné branky se ze všech sil snažili vyrovnat. Na rozdíl jediného gólu snížil v 78. minutě domácí Matěj Douša. Těsně před koncem zápasu se domácím přeci jen podařilo vyrovnat na 4:4. V 84. minutě se trefil Radek Lukášek. Hosté protestovali, jelikož míč za brankovou čáru dostali hradečtí pomocí ruky, ale rozhodčí byl jiného názoru. Do konce poločasu nepadla žádná další branka a tak utkání mířilo do penaltového rozstřelu.

Domácí gólman rozhodl

Bonusový bod si urvali domácí především díky výbornému výkonu brankáře Petra Kostě. Pokutové kopy skončily 4:2 ve prospěch domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Nedovedli jsme si uhlídat kanonýra Mlnaříka, na kterého jsem upozorňoval před zápasem. Záluží hrálo všechno na něj a k tomuto faktu se přidaly naše fatální chyby v podobě zbytečných ztrát míčů v záloze a také v obraně. Nakonec jsme se dostali do příležitosti rozhodnout o svém vítězství v normální hrací době, ale nedařilo se nám. Jediného koho můžu pochválit je náš gólman, který nás podržel.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: V tomto zápase jsme mohli pouze překvapit a to se nám podařilo. Máme z toho dobrý pocit, jen nám trošku ukřivdili rozhodčí, když uznali gól domácích, přičemž míč byl zahrán rukou. To bylo pro nás trochu smutné, jinak to byl pěkný zápas, hrálo se nahoru a dolů a přišlo hodně diváků.



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , T. Vozabule [-] (46. R. Lukášek [-] ) , B. Andrle [-] - J. Šubrt [-] , Š. Kundrata [-] , O. Lihm [-] - P. Andrle [-] , M. Douša [-] (80. J. Hrdina st. [-] ) , O. Kiss [-]

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , T. Fryč [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , L. Třeštík [-] , J. Kuneš [-] , V. Zahoř [-] , V. Schamberger [-]

ŽK: 16. M. Bečvář , 81. M. Liebel - 79. J. Šmidingr , 89. P. Motyčák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lažánek Karel - KAŠE Jiří (N), ZAHNER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.