Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží v gólové přestřelce podlehlo Merklínu


Branky


3. T. Fryč , 25. J. Povolný , 49. J. Urbánek , 66. J. Urbánek - 12. L. Majer , 17. D. Marek , 40. S. Špirk , 64. L. Majer , 85. J. Toman
0

"Byl brzký večer, první máj

 večerní máj byl fotbalu čas....."

I takto by se dal shrnout zápas Záluží s Merklínem. Pro oko diváka nádherný zápas plný šancí na obou stranách prozradil vítěze až v samotném závěru. Na některých členech obou týmů zanechalo pálení čarodějnic své následky a díky tomu bylo o zábavu postaráno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostů

Utkání se od počátků hrálo nahoru a dolu. Obrany obou mužstev byly následky po pálení čarodějnic postiženy a útočné řady obou mužstev se dostávali do šancí. Domácí se dovedli prosadit již ve 3. minutě zásluhou Tomáše Fryče. Hosté s odpovědí příliš neotáleli a ve 12. minutě vyrovnal Lukáš Majer. Obrat hostů dokonal v 17. minutě David Marek. Ve 25. minutě bylo opět vyrovnáno po trefě Jakuba Povolného. Ještě do konce poločasu vrátil vedení hostům Stanislav Špirk v 40. minutě. Poločas skončil za stavu 2:3.

Rozhodnutí v závěru

Po první půli bohaté na góly nebyl gólovému přídělu zdaleka konec. Ve 49. minutě vyrovnal za domácí Josef Urbánek, který po pohledné individuální akci prokličkoval mezi obranou soupeře. Merklín si dovedl své vedení vzít opět zpět. Trefil se Lukáš Majer v 64. minutě, ale hosté se nemohli radovat dlouho, jelikož už v 66. minutě propálil brankáře hostů Daniela Špirka takřka z nulového úhlu opět Josef Urbánek a bylo vyrovnáno 4:4. Už už to vypadalo, že utkání skončí nerozhodným stavem. Ale proti tomu byl merklínský Jan Tomana, který v 85. minutě po rohovém kopu rozhodl zápas a mužstvo Merklína se mohlo radovat z vítězství 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Hrál se vyrovnaný a krásný fotbal. Myslím, že se všichni příjemně pobavili, až na nulový počet bodů, který jsme získali samozřejmě.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Byl to typický prvomájový zápas. Proto padlo tolik gólů, protože obrany obou mužstev nebyly v úplném pořádku po předešlé noci. Díky tomu se obě mužstva dostávaly do řady šancí a zápas mohl klidně skončit 10:10. Ještě musím pochválit krásné hřiště, na kterém se hrálo.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - J. Urbánek [-] , P. Braun [-] , J. Povolný [-] , T. Fryč [-] (44. J. Pelzer [-] ) , V. Zahoř [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , D. Vacek [-] , M. Hnilička [-] , L. Třeštík [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - L. Majer [-] , J. Bláha [-] , D. Marek [-] (83. Š. Říha [-] ) , D. Regner [-] , S. Špirk [-] , J. Toman [-] , V. Tichota [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] (70. Z. Regner [-] ) , Z. Bešta [-] (60. P. Štádler [-] )

ŽK: 42. Z. Vacek , 75. M. Hnilička - 32. J. Bláha , 77. L. Majer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - FEJT Zdeněk (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.