Merklín doma poráží Soběkury


Branky


16. J. Bláha , 41. I. Yankov , 63. V. Vopička - 51. M. Fořt , 69. M. Fořt
0

Po sérii dvou vysokých porážek dovedl Merklín před zraky domácích fanoušků i s trochou štěstěny zvítězit. O to cennější to bylo vítězství, když to bylo navíc v místním derby. Utkání bylo plné ligových branek a bylo se opravdu na co dívat. Nezapomeňte ohodnotit utkání, přidávat své komentáře, postřehy, fotky a videa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou domácího mužstva. Hrál se pohledný fotbal, jak se na derby sluší a patří. V 16. minutě poslal domácí do vedení Jan Bláha, který svojí střelou z 35ti metrů přehodil brankáře hostů Petra Šestáka. Na 2:0 pro domácí navyšoval v 41. minutě po krásné akci na jeden dotek s efektním vymetením šibenice Ilija Yankov.

O poločase tak mohli do šaten odcházet spokojenější hráči Merklína.

Chvíle Michala Fořta

Hosté se ve druhé půli snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat. V 51. minutě ukázal hostující Michal Fořt, jak je neuvěřitelně rychlý a snížil na 1:2. Na tuto branku měli domácí odpověď, kterým se v 63. minutě podařilo takřka vyšachovat obranu Soběkur a domácí Václav Vopička poté bez větších obtíží navýšil vedení svého týmu na 3:1. Hosté neházeli flintu do žita a na 2:3 snížil opět Michal Fořt v 69. minutě. Hosté tlačili na domácí co to šlo. Michal Fořt se dostal ještě ke dvoum příležitostem. A jelikož ani trestný kop z jeho kopačky v samotném závěru utkání, kdy nastřelil břevno, neskončil gólem, tak vítězem derby v poměru 3:2 se stalo domácí mužstvo Merklína.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Soběkury
Jan Bláha: Tento zápas je obvykle derby, jelikož obě vsi jsou 2km od sebe. Navíc proti nám nastupoval za Soběkury náš bývalý hráč Michal Fořt a jelikož víme jak je šikovný, tak jsme si na něj chtěli dát pozor. I tak nás ve druhé půli pěkně pozlobil. V celém utkání padaly nádherné branky jak z ligy. Konečně můžu s čistým srdcem naše mužstvo pochválit a je moc dobře, že po dvou vysokých porážkách jsme si spravili chuť.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ANDERLE Jan (N), FOŘT Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.