1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lukavice doma podlehla Losiné


Branky


0

Další vyrovnaný duel přinesl vítěze, který je v tabulce o příčku níže. I přes vyrovnaný stav první půli dovedli hosté v té druhé o svém vítězství rozhodnout, čímž snížili náskok právě lukavičských, který v tabulce na ně měli. Nezapomeňte ohodnotit zápas a případně přidat video, fotky a vaše postřehy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali

Hosté měli v úvodu zápasu více ze hry. V 5. minutě se hostující Oldřich Fremr dostává ke střele z pravé hranice velkého vápna. Míč míjí levou tyč. V 10. minutě se k odraženému balónu dostává útočník domácích Robert Hajšman a z 25ti metrů míří těsně vedle levé tyče branky hostů.V 11. minutě protiútok Losiné zatahuje po pravé straně Oldřich Fremr. Jeho centr v pokutovém území nachází hlavu Davida Matulky, který však míří jen do náruče domácího brankáře Petra Dvořáka. Ve 13. minutě po souhře hostů na levé střeně nachází míč z kopačky Marka Laštovka před brankou Vlastimila Šlaise, jehož střela míří nad. V 15. minutě postupuje na branku domácích sám hostující David Matulka. Jeho střelu brankář domácích vyráží. V 19. minutě už Losiná slaví úspěch. Křížná přihrávka zleva jde až na pravou stranu velkého čtverce, kde z první nekompromisně trefuje Oldřich Fremr a posílá hosty do vedení. Radost hostům dlouho nevydržela. Po zbytečné ztrátě míče před půlkou se dostává do brejku Miroslav Rotenborn a prostřeluje Michala Zbině v 24. minutě. Do konce poločasu se již žádná větší šance nekoná. Hra se převážně odehrává mezi šestnáctkami. Losinští sice drží více míč na svých kopačkách, domácí však dobrou obrannou hrou maří všechny pokusy o ohrožení branky a ještě dokáží podnikat rychlé protiútoky a několikrát zaměstnat hostujícího brankáře Michala Zbině.

Hosté rozhodli

Úvod druhé půle patří domácímu celku. V 48. minutě nebezpečně střílí domácí Radek Kokoška. Jeho střela jde však mimo. 56. minuta přinesla další šanci domácích. K úniku po pravé straně se dostává Robert Hajšman, v poslední chvíli si však před losinským brankářem ukopává míč. V 57. minutě je v akci opět Robert Hajšman. Skvělým zákrokem však Michal Zbiň konečky prstů vytěsňuje míč z branky. Po delší době o sobě dává vědět i Losiná v 62. mintuě. Radek Mádr nachází Marka Laštovku. Míč z jeho hlavy končí v náručí domácího brankáře. V 72. minutě se na malém vápně nečekaně dostává do šance hostující Milan Lepší. Míš však netrefuje a je po šanci. Následná hlavička domácího Jiřího Kroupy v 73. minutě končí těsně mimo levé tyče branky hostů. Po zmatcích při domácím střídání se do brejku dostává David Matulka a posílá Losinou v 74. minutě do vedení. V 81. minutě se domácí dostávají do další šance, když míč z přímého kopu domácích hlavičkuje Robert Hajšman. Jeho pokus nemíří mezi 3 tyče. Domácí zahrávají v 87. minutě rohový kop a jdou téměř všichni do vápna Losiné. Míč však nezískávají a naopak se do velkého sóla vydává Oldřich Fremr. Na půlce obchází domácího stopera a jde sám na branku. Místo kličky  přihrává na pravou stranu Davidovi Matulkovi, před kterým je už jen prázdná domácí brána a pečetí výsledek zápasu. Utkání skončilo za stavu 1:3.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná B
František Karl: Proti Dolní Lukavici se nám v poslední době zápasově daří. V první půlce jsme sice měli více ze hry, časem však domácí přebírali iniciativu a zejména začátek poločasu druhého byl v jejich režii. Bohužel neproměňování šancí a Michal Zbiň v brance hostů zapříčinily pozdější prohru Lukavice a cenné body pro losinský tým.

Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - R. Tolar [-] , R. Kokoška [-] , M. Marics [-] , D. Bešta [-] - D. Ščíslák [-] , M. Myslivec [-] , D. Rotenborn [-] (54. J. Kroupa [-] ) , R. Kokoška [-] - M. Rotenborn [-] (72. L. Vajai [-] ) , R. Hajšman [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - T. Karl [-] , O. Fremr [-] , J. Albl [-] , V. Šlais [-] (46. T. Albl [-] ) , R. Mádr [-] , M. Lepší [-] , M. Laštovka [-] (83. F. Mádr [-] ) , D. Matulka [-] , P. Tančouz [-] , T. Mádr [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - HAJŽMAN Pavel (N), ROCH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.