Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice si doma došláply na Losinou


Branky


0

Favorizovaná Losiná nestačila na Dnešice, které jsou na konci tabulky. O výhře domácích rozhodl především druhý půločas, ve kterém proměnili své šance vstřelil 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Mužstvo Losiné z úvodního tlaku nevytěžilo žádnou příležitost a  postupem času se tedy začali hlásit o slovo domácí. Hostům dělalo problémy především úderné duo Dnešic  - Dominik Kagánek, Martin Schlehofer a jejich rychlé protiútoky. Ani jeden z jmenovaných ovšem nebyl v zakončení dostatečně důrazný, a tak se ujala až nepříliš povedená střela dnešického střelce Václava Hory v 39. minutě, kterou brankář Losiné Michal Zbiň patrně podcenil. Domácí Sokol se z vedení neradoval dlouho. To když pěkného zklepnutí míče spoluhráčem v 43. minutě využil k přesnému zakončení Radomil Mádr. Tudíž se šlo do kabin za smírného stavu 1:1.

Rychlé rozhodnutí domácích

Hned na začátku druhého poločasu v 48. minutě nejistý losinský gólman srazil v pokutovém území Martina Jeslínka a sudí ve prospěch domácích odpískal přísný pokutový kop. Ten sice Hora neproměnil, ale s včasnou dorážkou přispěchal Martin Schlehofer. Když se o pár minut později stejný hráč prosadil individuálně znovu v 56. minutě, začaly se nad hosty za stavu 3:1 stahovat mračna. Navíc za dalších šest minut vedení navýšil druhý z rychlíků Dominik Kagánek a Losiná již neměla sílu cokoliv s vývojem utkání udělat. Do konce utkání ještě Dominik Kagánek stihl přidat druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy, a také se do listiny střelců zapsal Lukáš Jeslínek proměněnou penaltou z 81. minuty, nařízenou za sražení aktivního Schlehofera. Domácí fanoušci tak mohli slavit vysoké vítězství svého týmu 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Podařilo se nám vyvarovat chyb v obranné fázi z minulých zápasů a vpředu už zbytek obstarala dvojice bijců Schlehofer, Kagánek, na které bych v jejich současné formě opravdu nechtěl hrát.




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - D. Kagánek [-] , J. Bláha [-] , J. Suchý [-] (81. R. Bárta [-] ) , M. Schlehofer [-] (83. J. Cader [-] ) , M. Jeslínek [-] , S. Duspiva [-] , V. Hora [-] , I. Frous [-] (88. T. Bac [-] ) , R. Bagoš [-] , L. Jeslínek [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - T. Karl [-] (72. T. Albl [-] ) , O. Fremr [-] , L. Jánský [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , T. Hrach [-] (46. J. Honzík [-] ) , M. Laštovka [-] (46. V. Topinka [-] ) , J. Albl [-] , M. Drahoňovský [-] (46. O. Tic [-] ) , D. Matulka [-]

ŽK: 15. J. Suchý , 44. D. Kagánek , 76. S. Duspiva - 35. M. Drahoňovský , 53. V. Šlais , 80. O. Fremr . ČK: 77. D. Kagánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šimek Luboš - VOKÁČ Petr (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.