Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice suverénně vítězí


0

Zdemyslice vstupovaly do zápasu jako favorit a svojí roli proti oslabenému B týmu Merklína potvrdili a vylepšili si brankovou bilanci v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé rozhodnutí

Domácí Zdemyslice začaly od začátku velice aktivně a dobývali bránu hostujícího Merklína. Po čtvrt hodině se přes obranu hostů dostal míč v 17. zásluhou Tomáše Langa až za brankovou čáru a domácí vedli. Tomáš si v tomto zápase nemohl přát ke svým narozneninám, které v ten den slavil hezčí dárek. Už o minutu později přidal další gól po krásné střele kapitán domácích Aleš Polívka. V 26. minutě se po skvělém náběhu radoval z branky domácí Michal Šamšula. Další branky domácích přidali v 36. a 41. minutě kapitán Aleš Polívka a ve 40. minutě Jan Fiala. Po první půli bylo za stavu 6:0 prakticky rozhodnuto a šance hostů na jakýkoliv bodový zisk byly spíše v říši fantazie.

Vítězství domácích

Druhý poločas byl prakticky pouze formalitou. Jeho největším akterém byl však domácí Michal Šamšula. Po 20 minutách bez změny stavu utkání se domácí opět prosadili. Byl to právě Michal Šamšula, který právě v 70. 73. 75. a v 79. minutě vstřelil čtyři branky po milimetrových přihrávkách od spoluhráčů či po krásných individuálních akcích. Definitivní tečkou za zápasem byly branky Tomáše Langa v 81. minutě a opět Michala Šamšuly v 87. minutě. Michal Šamšula vstřelil za celé utkání neuvěřitelných 6 branek a podílel se na potupné porážce hostů v poměru 12:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Do utkání jsme nastupovali v obměněné sestavě a doufali jsme, že i takto dovedeme uspět. Utkání se odehrávalo jednoznačně v naší režii. Soupeř si vypracoval minimum šancí a my zaslouženě zvítězili dvouciferným rozdílem.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Jelikož se zápas kryl s utkáním našeho áčka, tak jsme dávali těžko dohromady 11 lidí. Těžko hrát proti Zdemyslicím takto oslabení. Domácí byli zkrátka lepší.



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - V. Bončo [-] , V. Krňoul [-] , P. Česal [-] , O. Rous [-] , A. Polívka [-] (46. V. Černík [-] ) , T. Šilhánek [-] , T. Lang [-] , M. Šamšula [-] , J. Fiala [-] , M. Kysela [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - R. Kubát [-] , J. Grüner [-] , A. Kozák [-] , J. Bláha [-] , S. Špirk [-] , J. Toman [-] , V. Tichota [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 20. A. Kozák , 84. V. Tichota .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - ŠUSTR Ladislav (N), BEŠTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.