Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží nestačilo na Dnešice


Branky


0

Tabulka favorizovala tým Záluží, který měl navíc výhodu domácího prostředí. Celé utkání ale probíhalo velice vyrovnaně až nakonec musely rozhodovat penalty, ve kterých byli šťastnější hostující tým Dnešic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť

Dnešice měly bleskový start. Po rychlé kombinaci v 2. minutě po levé straně se tváří v tvář brankáři Romanu Cihlářovi zjevil Martin Schlehofer a nezaváhal. Stejně tak bleskové bylo ovšem i vyrovnání. Míč proskotačil malým vápnem hostů, aniž by se ho někdo ujal a domácí střelec Ladislav Mlnařík jej lehce doklepl do sítě. Avšak iniciativu nadále drželi dnešičtí a po zásluze v 10. minutě opět vedli. Útočník hostí Dominik Kagánek se protáhl po kraji hřiště a z těžkého úhlu obstřelil brankáře Romana Cihláře. Když se následně k zakončení ve 12. minutě protlačil Václav Hora, domácí ztráceli za stavu 1:3 již dvě branky. Záluží má ovšem nestárnoucího snajpra Ladislava Mlnaříka. Ten dostal v malém vápně ve 13. minutě příliš mnoho prostoru a domácí byli opět na dostřel. Ve 26. minutě bylo vyrovnáno. Dnešičtí otáleli s odkopem, až se do jejich kombinace vložil zálužský Josef Urbánek a jeho nepříliš povedená střela překvapila hostujícího brankáře Michala Klíra. Stav utkání 3:3 vydržel do poločasové přestávky. Poslední událostí první půle byla žlutá karta ve 30. minutě pro domácího Romana Cihláře.

D

Dnešice ve druhé půli zpřesnily hru, u čehož už nebyl jejich stoper Stanislav Duspiva, který se na konci prvního poločasu zranil a do druhého již nenastoupil. Z rohového kopu v 48. minutě se hlavou trefil dnešický kapitán Václav Hora a hosté znovu vedli. Po několika promarněných příležitostech Dnešic byl v domácím pokutovém území podražen hostující středopolař David Turek, Václav Hora se z penalty v 75. minutě nemýlil a Dnešice měly za stavu 3:5 utkání pěvně v rukou. Následně se ovšem do hry vložil nefotbalový faktor. Nepříznivý vývoj neunesl jeden z domácích hráčů, bez možnosti jakkoliv zasáhnout balón, frustrovaně skočil na nohy unikajícímu Lukáši Jeslínkovi. Sudí, patrně milovník anglického fotbalu, tasil pouze žlutou kartu a Dnešice, bez možnosti dalšího střídání, hráli do konce utkání oslabeni o jednoho muže v poli, protože Lukáš Jeslínek se zastavil až na ortopedii. Záluží přesilovku dokázalo zužitkovat v 80. minutě z penalty, kdy se trefil Josef Urbánek a v 88. minutě. Vyrovnání předcházela kuriózní situace. Amatérský pomezní otočil autové vhazování v prospěch domácích, dnešičtí, nevědomi si verdiktu, přestali hrát a Záluží skórovalo do prázdné branky zásluhou Tomáše Fryče. Domácí mohli přesilové situace využít dokonce k vítězství, ale jeden z jejich útočníků v tutové pozici selhal. 

Hosté vítězí

Penaltový rozstřel dopadl 3:4 a z bonusového bodu se mohli radovat hráči Dnešic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Utkání hodnotím jako v celku vyrovnané. Hosté byli bojovnější na rozdíl od nás. Na penalty my vyhrávat příliš neumíme.

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Vítězství mě netěší, protože dnes prohrál fotbal. Získání početní výhody zraněním protihráče shledávám jako nebezpečný precedens. Nabízí se otázka, zdali má smysl chodit na hřiště, pokud se nebude chránit zdraví hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Pondělík [-] , L. Mlnařík [-] (70. T. Fryč [-] ) , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , R. Gardaš [-] , V. Schamberger [-] , Z. Vacek [-] , D. Vacek [-] (46. J. Kuneš [-] ) , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-] (26. L. Třeštík [-] )

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bagoš [-] , M. Schlehofer [-] , R. Bárta [-] (63. K. Schlehofer [-] ) , I. Frous [-] , D. Turek [-] , M. Jeslínek [-] , S. Duspiva [-] (46. J. Bláha [-] ) , D. Kagánek [-] , V. Hora [-] , L. Jeslínek [-]

ŽK: 30. R. Cihlář , 60. J. Kuneš , 75. M. Hnilička , 75. J. Urbánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Legát Zdeněk - FEJT Zdeněk (N), MOUREK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.