V. Hora 4.
S. Duspiva 7.
V. Hora 65. (p.)
3:4
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury zdolaly Dnešice


Branky


4. V. Hora , 7. S. Duspiva , 65. V. Hora (p.) - 16. M. Fořt , 29. M. Klíma , 33. D. Vidinli (p.) , 63. J. Valíček
0

Souboj týmů z konce tabulky sliboval zajímavý duel. V utkání padlo celkem 7 branek, díky čemuž na tribunách nebyla o zábavu z fotbalu nouze. Poslední tým tabulky dovedl na půdě Dnešic uspět a získal velmi cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ztrácí vedení

Dnešičtí utkání zahájili velkým tlakem, z kterého rezultovalo brzké vedení, když ve 4. minutě hostující gólman Petr Šesták neudržel centrovaný balón a Václav Hora dorážel do prázdné branky, byl stav utkání 1:0. Za chvíli bylo s hosty ještě hůře. K odraženému míči se v 7. minutě dostal domácí Stanislav Duspiva a zamířil přesně k tyči. Soběkury se dostaly v 16. minutě zpět do hry. Jeden z domácích hráčů fauloval těsně před hranicí dnešického pokutového území a výhodnou pozicí nepohrdl hostující Michal Fořt a povedeným přímým kopek snížil na 2:1. Hosté zlepšili svojí hru a ani po inkasovném gólu se dnešičtí nepoučili a ve 29. minutě centr do malého vápna nadzvedl hlavou Martin Klíma a přehodil dnešického brankáře Michala Klíra. . Ve 33. minutě pak Soběkury dovršily obrat. Na polovině hřiště chyboval domácí stoper Radek Bagoš a situaci vyřešil až ve vlastním pokutovém území faulem Robert Bárta. Na poločasový stav 2 : 3 z pokutového kopu upravil Denis Vidinli.

Hosté vybojovali vítězství

I ve druhém poločase Soběkury spoléhaly na na důrazné bránění hráčů, napadání rozehrávky domácích a standardní situace, z nichž se jedna ujala. V 63. minutě si na rohový kop Denise Vidinliho naskočil kapitán Jaroslav Valíček a hlavou navýšil  vedení hostů. O chvilku později se dostal sám před domácího brankáře Martin Oberdörfer, ten ho ale dovedl vychytat. Snaha domácích přinesla ovoce hned posléze. Obránce hostů Lukáš Turek pod tlakem v 65. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a domácí Václav Hora dostal z penalty Dnešice zpět do hry. Když pak zůstala bez odezvy superšance dnešického Karla Schlehofera, který trestuhodně přestřelil, a nevyužití špatného odkopu hostujícího Michala Šípa, Soběkury těsný náskok uhlídaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Hostům jsme darovali velké množství standardních situací, za což jsme byli po zásluze potrestáni. Víme, na čem pro příště zapracovat.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Stav 2:0 v sedmé minutě nás nezlomil. Postupně jsme se začali zlepšovat a hrát, co jsme si řekli. I přes závěrečný tlak Dnešic v závěru utkání jsme dovedli vedení udržet.



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - S. Duspiva [-] , D. Kagánek [-] , M. Schlehofer [-] , J. Bláha [-] (32. K. Schlehofer [-] ) , M. Jeslínek [-] , V. Hora [-] , I. Frous [-] , L. Jeslínek [-] , R. Bárta [-] (56. D. Schuster [-] ) , R. Bagoš [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - J. Valíček [-] , L. Turek [-] , L. Bedenk [-] , J. Hajšman [-] - T. Vlach [-] , T. Kozel [-] - M. Fořt [-] , M. Klíma [-] (46. M. Šíp [-] ) - M. Naar [-] (46. M. Oberdörfer [-] ) , D. Vidinli [-]

ŽK: 32. R. Bárta , 49. D. Kagánek , 61. K. Schlehofer , 75. S. Duspiva - 49. D. Vidinli , 87. M. Šíp .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Volf Michal - PAŠEK Milan, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.