Ujčov vyhrál pojedenácté v řadě


Branky


0

Neuvěřitelný jedenáctý zápas v řadě vyhrál Ujčov, tentokrát na hřišti Křižanova B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, ale Ujčov otočil poločas

Za pěkného jarního počasí začal zápas mužstva domácích, hrajících o záchranu a týmu z Ujčova mající opačné cíle, velmi ospale. Hra byla vyrovnaná a do prvního vážnějšího ohrožení branky se dostali domácí po rohovém kopu. Proti dobře umístěné hlavičce stopera T. Horníčka, ale výborně zasáhl hostující gólman. Hosty tato situace dostatečně nevarovala a po dalším rohovém kopu se prosadil hlavou kapitán domácích M. Vítek.

Domácím ale radost nevydržela příliš dlouho. Zdánlivě ztracený míč mířící do zámezí, doběhl hostující záložník, dal jej pod sebe na penaltu na neobsazeného a dobře postaveného M. Dvořáčka a ten celou situaci gólově zakončil.

Od tohoto okamžiku začali získávat převahu hostující hráči. Dobrou příležitost na otočení měli hosté po přímém volném kopu, výborným zákrokem ale gólovou hlavičku nadvakrát zlikvidoval domácí brankář D. Homola. Hosté měli lepší pohyb, z toho plynuly fauly okolo velkého vápna. Ve 40. minutě zahrávali hosté další přímý kop ze středu hřiště. Nepříliš povedenou přízemní střelu srazili ve zdi stojící hráči do levé strany velkého vápna (z pohledu brankáře), u míče byl rychleji než bránící hráči nabíhající hráč Ujčova, který na hranici malého vápna opět našel výborně pozičně hrajícího M. Dvořáčka a bylo to 1:2.

 

Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Ujčov navýšil náskok

Začátek druhé půle začal stejně jako ten první velmi pozvolna. Na domácích, kteří potřebují každý bod v boji o záchranu v soutěži, byla vidět snaha. Ale jejich asi největší „šancí“ na vyrovnání byl samostatný průnik  M. Buriana zakončený dobrou střelou z 25 metrů. Ta ovšem těsně nemířila mezi tři tyče.

 

Po patnácti minutách druhé půle se začala projevovat vyšší kvalita i fyzická kondice zejména záložní řady hostí. Několik náznaků šancí gólem neskončilo. Až vpád rychlonohého J. Sedlera do velkého vápna z pravé strany a tvrdá rána na bližší tyč v podstatě rozhodly toto utkání. Domácí neměli síly na zvrat a na jaře v pohodě hrající Ujčov ještě v závěru z brejku přidal čtvrtý gól.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Začátek utkání byl z obou stran hodně ospalý a my jsme dokázali být nebezpeční z rohových kopů. Bohužel jsme po vstřelení branky nebyli při bránění dostatečně důslední a pomohli jsme hostům dostat se na koně. Ujčov hrál velmi efektivně a ve druhé půli získal ve středu hřiště i díky lepší fyzické kondici definitní převahu. I když jsme měli snahu, tak nám chyběla síla i kvalita na to, abychom z výsledkem něco udělali. Hosté vyhráli zaslouženě a řekl bych i s velkým přehledem.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Do utkání aktivněji vstoupili domácí, kteři se po serii rohových kopů dostali do vedení. Velice dlouho se nám nestalo, že v zápase prohráváme a o to více si cením toho, že jsme se semkli a dokázali utkání otočit. Tým má velkou morální sílu a výkony hráčů jsou maximálně efektivní. Takticky zvládáme obranou činnost na výbornou a směrem dopředu dokážeme rychlými kontry zaměstnávat obrany soupeřů, kteří musí být neustále ve střehu. Myslím, že dnes jsme vyhráli přesvědčivě a umlčeli veškerou kritiku. Tímto zdravím do Jívoví a moc se těšíme na příští neděli, kdy se v kompletní sestavě postavíme v Ujčově proti Santusu a jistě vím, že zadarmo soupeř nedostane ani centimetr hřiště.



Počet diváků: 86. Rozhodčí: MYŠKA Roman - MAREŠ Jiří (N), BURIAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.