Gólová přestřelka ve Štěpánově bez vítěze


Branky


14. T. Samek (p.) , 75. R. Hrubeš , 78. T. Richter - 52. O. Černý , 70. O. Černý , 86. J. Buchta
0

Jimramov si připsal bod na hřišti Štěpánova, kde urval bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po brance z penalty

Ve 22. kole se na dobře upraveném štěpánovském trávníku utkalo domácí béčko a Jimramov. Od první minuty se hrál svižný fotbal, kdy se útoky střídaly z jedné strany na druhou. Domácí lépe kombinovali, hosté podnikali rychlé protiútoky, které však končily špatnou finální přihrávkou. První branka padla ve 14. minutě, kdy do vápna hostí pronikl Veselský, obránce Novotný byl v souboji pozdě, takže následovala jasná desítka. Tu bezpečně proměnil Tomáš Samek - 1:0. Zbytek poločasu již branku nepřinesl, vypracované šance skončily buď u brankářů nebo špatnou koncovkou.

 

Jan Buchta vyrovnal v samotném závěru utkání

Druhý poločas začali mnohem lépe hosté. Ve 47. minutě zahodil tutovku L. Buchta, ale v 52. minutě propadl domácím stoperům dlouhý nákop a Ondřej Černý samostatný únik s přehledem proměnil -1:1. Po vyrovnání hosté polevili a do hry se zase dostali domácí. V 65. minutě Bednář zazdil rychlý protiútok, domácí vykombinovali hostující obranu a Roman Hrubeš s přehledem vrátil domácím vedení - 2:1. To pro změnu nakoplo hosty a za 5 minut bylo vyrovnáno. Dvořák potáhl míč až k brankové čáře, poslal ideální centr před bránu a Ondřej Černý dával do prázdné brány - 2:2. Tentokrát ožili domácí a dokázali se potřetí dostat do vedení.  V 78. minutě přetažený centr napálil z první Tomáš Richter a dal na - 3:2. Vzápětí se zranil jimramovský Šimon a hosté, kterých přijelo pouze jedenáct, dohrávali v deseti. Přesto ale dokázali vyrovnat. V 86. minutě nacentroval z trestného kopu L. Buchta a nikým neatakovaný Jan Buchta vyrovnal - 3:3. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.

 

 


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Za dnešek musím kluky pochválit. Fotbalově to pořád není ono, ale zápas odmakali a dokázali i v deseti vyrovnat. Šancí jsme měli spoustu, ale myslím, že remíza je zasloužená a odpovídá průběhu zápasu. V pátek nás čeká rozjetý Ujčov a v neděli zachraňující se Rovečné. Vzhledem k početné marodce to bude náročné, ale snad to zvládneme se ctí a nějaké body do tabulky přidáme.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMEJKAL Vojtěch - NEČESÁNEK Radek (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.