Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví nastřílelo Béčku Radostína pět branek a dostalo se do čela tabulky


Branky


0

Jívoví se sobotní výhrou v Radostíně B dostalo minimálně do nedělního odpoledne do čela III. třídy. Nyní jsou na tahu Hamry B, které musí porazit v neděli v domácím prostředí Rožnou. Jinak se bude měnit po dlouhých patnácti kolech nový lídr tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli v poločase o dvě branky

Zápas třináctého Radostína a v tabulce druhého Jívoví začal podle očekávání. Hosté byli kombinačně velice dobří a silní na balonu. Domácím se zprvu dařilo eliminovat tlak hostí a paradoxně po zaváhání hostujícího brankáře Michala Štryncla mohli jít do vedení. Bohužel v zakončení selhal domácí útočník Petr Kozel. První branka v zápase padla v 30. minutě. Po skryté střele nejlepšího kanonýra soutěže Jindřicha Horkého z hranice velkého vápna a nešťastném zákroku domácího gólmana Josefa Poula. Ve 35. minutě se domácí dostali do přečíslení čtyři na jednoho, ale bohužel ani nezakončili a z následného rychlého brejku inkasovali z kopačky Josefa Lázničky - 0:2.

Jívoví dokráčelo k pohodlnému vítězství

Druhý poločas začali domácí aktivně a po autovém vhazování Petr Kozel hlavou dokázal snížit na 1:2. Branka pravděpodobně neměla platit, jelikož brankář míč přitiskl na brankovou konstrukci a celým objemem nepřešel přes brankovou čáru. Toto hosty ale mrzet nemuselo, protože za minutu z rychlého brejku navýšili opět své vedení o dvě branky Zdeňkem Holubářem - 1:3. Za další minutu po individuální akci přidal gól Jindřich Horký - 1:4. Hektické minuty plné branek skončily a následovala klidnější pasáž hry, z kterého diváky probudil až v 70. minutě svojí druhou brankou v zápase Josef Láznička - 1:5. Zápas se už poté pouze dohrával a domácí již pouze kosmeticky upravili výsledek Lubošem Dvořákem na konečných 2:5. Jívoví se tak dostalo na jeden den do čela III. třídy a hosté budou nyní čekat na nedělní zaváhání rezervy Hamrů, před kterými mají Santusáci v této chvíli jednobodový náskok.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Jívoví vyhrálo zaslouženě, gratuluji jim k vítězství.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Dnes jsme nastoupili snad v nejmladší možné sestavě. Museli jsme se obejít bez stopera Míry Macha, který si odpykával trest za červenou kartu z minulého zápasu a na hře obrany to zprvu bylo znát, naštěstí radostínští dokázali zahodit i nezahoditelné. Po půl hodině jsme prolomili střeleckou smůlu my a kluci předváděli nádherný fotbal. Z kraje druhé půle jsme dostali gól, který v celém Radostíně viděl snad jen rozhodčí. To nás naštěstí nesrazilo, spíš naopak, a bleskově jsme odpověděli dvěma slepenými góly. Domácí se už pak nezmohli na větší odpor a my si tak mohli připsat 7. vítězství v řadě. Dnes to byl zároveň poslední zápas pro Petra Pálku a Fandu Uhlíře nejml., kteří na rok odlétají do Kanady a tímto bych jim chtěl poděkovat za celou sezónu a za přístup.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , P. Inwald [-] (46. D. Večeřa [-] ) , L. Invald [-] , T. Litochleb [-] - L. Dvořák [-] , J. Novotný [-] , P. Gregar [-] - M. Šimek [-] (64. P. Fabík [-] ) , P. Kozel [-] , M. Homola [-] (46. O. Bradáč [-] ) -

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - D. Dřímal [-] , V. Dvořák [-] - M. Koukola [-] , J. Koukola [-] (76. M. Dřímal [-] ) , R. Havlíček [-] , S. Krejčí [-] , J. Láznička [-] - Z. Holubář [-] (64. F. Uhlíř [-] ) , J. Horký [-] - J. Požár [-] (68. P. Pálka [-] )

ŽK: 6. M. Šimek , 35. P. Kozel - 33. J. Láznička , 55. S. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Láznička .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.