2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2016 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek získal důležité vítězství


Branky


0

O sestup bojující Strážek porazil v tabulce čtvrtou Rožnou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v úvodní dvacetiminutovce

V dohrávaném utkání 14. kola III. třídy přivítal Strážek na svém hřišti Rožnou. Do derby lépe vstoupili domácí, kteří začali utkání aktivněji a vytvářeli si šance. Už v 9 . minutě se tak radovali z gólu , když Tomáš Christian z 20 metru nenápadně vystřelil a jeho tečovaná střela od hostujicího obránce zapadla až do branky brankáře Berana - 1:0. Strážek v té době byl na hřišti jasně lepší a předváděl pěkné kombinační akce. Další branka padla v 19. minutě, to domácí zahravali přímý kop z hranice velkého vápna, míč si postavil na svoji levačku Tomáš Polák a krásnou střelou zvýšíl už na - 2:0 . Rožná postupně času začala hru vyrovnávat a tím si vytvořila i jednu velkou šanci v 30. minutě, když Vyžrálek se dostal za obranu domácích a šel sám na golmana Lukáška, který však svým dobrým výběhem předvedl skvělý zákrok a střelu vyrazil na roh. I díky tomuto skvělému zákroku se tak šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí tým Strážek.

 

 

Strážek zápas kontroloval

Ve druhém poločasu se zápas spíše jen dohrával. Domácí Strážek hru kontroloval. Třetí gól mohl přidat v 60. minutě Martin Christian, ale jeho střelu vychytal skvěle chytajicí gólman Beran. Rožná se do žádné velké šance  ve druhé půlce nedostala. V 80. minutě dostal domácí záložník Miloš Svoboda míč do sítě, ale po odpískaném ofsajdu branka správně neplatila. Domácí se tak mohli začít v derby naplno radovat ze zasloužené výhry.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Musím kluky pochválit, připsali jsme si důležité vítězství .

SK Rožná
Marek Navrátil: První poločas byli jednoznačně lepší domácí a přehrávali nás ve všech směrech, což vyústilo ke vstřelení dvou branek. My jsme měli v první půli jednu velkou šanci, kterou jsme ale nedali. Druhý poločas už byl vyrovnanější. Výhra domácích je plně zasloužená.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - F. Šmerda [-] , J. Cimbálník [-] (48. J. Melichar [-] ) , P. Šustal [-] , F. Lahodný [-] (46. S. Lahodný [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] (67. J. Valík [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] (81. J. Chocholáč [-] ) , Z. Jaroš [-] (53. M. Svoboda [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - R. Hájek [-] , T. Klusák [-] (75. O. Kroupa [-] ) , K. Beran [-] , P. Kunc [-] - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (62. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] - J. Vyžrálek [-] , M. Beno [-] (74. T. Sýkora [-] ) , F. Humpolík [-]

ŽK: 75. T. Christian - 59. P. Kunc .
Hráči zápasu: T. Polák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - SVOBODA Miroslav (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.