Dublovice B přetlačily Vysoký Chlumec


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teplé počasí fotbalu nesvědčilo

Domáci Dublovice vstoupily do utkaní aktivně a ihned od začátku vzaly otěže zápasu do svých rukou. Svého soupeře z Vysokécho Chlumce k ničemu nepouštěly, i když domácím hráčům vázla kombinace a chvílemi doslova zakopávali o míč, tak byli aktivnější a častou střelbou zkoušeli překvapit brankáře hostů Antonína Tesaře. Hráči Vysokého Chlumce spoléhali především na rychlé protiútoky z nichž se párkrát dokázali dostat za domácí obranu, ale žádnou vážnější šanci si vytvořit nedokázali. První branku tak ve 14. minutě po rohovém kopu vstřelil domácí Radim Janoušek. Za velmi teplého počasí to hráčům ani z jednoho týmu moc neběhalo a tak se hrál dosti nepohledný a pomalý fotbal. Další branka příšla ve 23. minutě, po chybě domácí obrany se míč odrazil k volnému Vystydovi a ten do prázdné branky zvýšil na 2:0. Poté domácí soupeře zatlačili, ale z velkého množství šancí už nedokázali skórovat, když několik šanci bravůrně chytil hostují brankář Tesař. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Chlumec vyrovnal, ale vzápětí opět inkasoval

Druhý poločas začal náporem hostů z Vysokého Chlumce. Domácí hráči přestali úplně běhat a tak přišla pro domácí studená sprcha od hostující Šťovíčka, který z pozice předstopera prošel celým hřiště a krásně přehodil domácího brankáře Buriana. Po tomto gólu se začalo hrát stylem nahoru dolů, šance byly na obou stranách a Chlumec dokázal dokonce vyrovnat, když další branky přidali Jakub Kiš s Jaroslavem Pilařem, po Pilařově brance však vzápětí vrátil vedení na dublovickou  stranu Kopka a utkání tak skončilo výsledkem 4:3 pro domácí Dublovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(hrající trenér): „Zápas jsme sice se štěstím vyhráli, ale náš výkon nebyl ani zdaleka optimální, takže se do dalších zápasů musíme zlepšit.“




Počet diváků: 35. Rozhodčí: Toužimský Jiří - MÍKA Zdeněk (N), ZVĚŘINA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.