Jesenice položila základ k vítězství už v první půli


Branky


12. Z. Švagr , 30. J. Šika , 39. Z. Švagr , 41. Z. Švagr , 71. J. Šika - 52. L. Vaňha , 54. P. Sabon , 74. P. Burian
0

Jesenice čtyřmi góly v v prvním poločase položila základ k vítězství na Novou Vsí B a i když v druhém poločase nechala soupeře snížit a zápas si zkomplikovala, byla nakonec po utkání tím šťastnějším týmem a pojistila si druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky si rozdělili Šika se Švagrem

Branky domácí Jesenice si tentokrát rozdělili pouze dva hráči a to Jakub Šika a Zbyněk Švagr. Jesenice začala v první půli velmi dobře, připravila si mnoho šancí a skóre otevřela již ve 12. minutě, když svou první trefou v utkání rozjásal domácí fanoušky a fanynky Zbyněk Švagr. Jesenice si dále vytvářela šance, ale nedokázala je využívat, až ve 30. minutě protrhl smůlu Jakub Šika. Do poločasu se v  rozmezí dvou minut dokázal opět prosadit útočník Zbyněk Švagr a ještě před koncem prvního poločasu tak zkompletoval svůj hattrick. Jesenice mohla gólů přidat ještě více, ale další její šance již brankou neskončily.

Neproměněné šance mohly Jesenici mrzet

Neproměněné šance z prvního poločasu mohly Jesenici ještě mrzet, Nová Ves totiž dvěma slepenými góly z 52. a 54. minuty snížila, o první gól se postaral Lukáš Vaňha a druhý vstřelil Patrik Sabon, který má střeleckou formu, skóroval již ve třetím zápase za sebou. Nová Ves povzbuzena vstřelenými brankami zvýšila svou aktivitu, ale nebylo jí to nic platné, v 71. minutě ji totiž opět zchladil svým druhým gólem v utkání Jakub Šika. V 74. minutě sice ještě dokázal snížit Petr Burian, ale domácí Jesenice si už zápas pohlídala a svého souppeře přehrála v poměru 5:3. Jesenice si tak pojistila druhé místo v tabulce při zaváhání Kosovy Hory B, se dotáhla na dohled první příčce, zatímco novoveským se začínají postupové pozice vzdalovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jesenice
Pavel Kymla(záložník): „Zasloužené vítězství Jesenice, i když v začátku druhé půle jsme si to sami zbytečně zkomplikovali. Kdybychom dali všechny naše šance, mohlo být o výsledku dávno rozhodnuto už po prvním poločase.“




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švidkov Jiří - PAPEŽ Michal (N), HULÍNSKÝ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.