Nová Ves C opět obdržela čtrnáct branek


Branky


4. J. Kiš , 8. J. Čejda , 12. R. Šťovíček (p.) , 20. L. Hlaváček , 41. J. Čejda (p.) , 44. L. Hlaváček , 49. J. Pilař , 60. L. Hlaváček , 65. R. Šťovíček , 70. Š. Kiš , 71. J. Pilař , 73. J. Kiš , 86. J. Dobenčák , 89. J. Kiš - 10. J. Kubíče , 21. F. Knuth , 57. J. Hájek (p.)
0

Nová Ves C opět po týdnu odcházela ze hřiště s debaklem a to hned čtrnáctigólovým, tým, který v letošní sezoně dokázal porazit například vedoucí Kosovu Horu B, tentokrát již podruhé za sebou selhal, tentokrát na hřišti posledního Vysokého Chlumce a za poslední dva zápasy má skóre 5:28.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný úvod pro domácí

Utkání začalo pro domácí tým na tuto seźonu velmi nezvykle, už ve čtvrté minutě posílá Pavel Hanák pěkný centr na Jakuba Kiše, který si konečně vzpomenul na to, jak se dávají góly. O tři minuty později byl opět v akci Jakub Kiš, který tentokrát centroval do vápna na Jana Čejdu, který si už poradil s umístěním míče do sítě soupeře. V tuto chvíli se zdálo, že Chlumec si vzpomněl na své lepší časy, ale opět došlo k podcenění soupeře, který v první půli dokázal chlumeckou laxnost potrestat. Střela Josefa Kubíčeho z 10. minuty si našla cestu do branky a brankář Tesař v chlumecké bráně zřejmě neměl po tomto zásahu úplně čisté svědomí. Dvougólové vedení vrátil domácím z pokutového kopu kapitán Radek Šťovíček a ve 20. minutě svou střelou zvýšil na 4:1 Lukáš Hlaváček. Na jeho branku ovšem hned po rozehrání odpověděl gólem na 4:2 František Knuth. Ve 40. minutě je při průniku do vápna sražen Jan Čejda a rozhodčí Soukup opět píská penaltu. Čejda si na ní věří a také ji proměňuje. V závěru poločasu ještě po trestném kopu přidal branku Lukáš Hlaváček, který nedal brankáři šanci a uzavřel tak poločasové skóre na 6:2.

Hlaváček a J. Kiš střílí hattrick

 Druhý poločas opět přinesl branky velmi brzy, ve 49. minutě unikl s chutí hrající Jakub Kiš po lajně a naservíroval gól střídajícímu Pilařovi. V 56. minutě nabídl soupeři penaltu tentokrát chlumecký hráč Petr Hudák a ani hostující Hájek se při exekuci nemýlil. Na 8:3 zvyšoval opět Lukáš Hlaváček a zkompletoval tak hattrick. V 65. minutě ukázal domácí kapitán Radek Šťovíček, že umí dávat góly i ze hry a bylo to  9:3. V 70. minutě se probudil i Šimon Kiš a parádní střelou z dálky nedal šanci brankáři Hirschovi. Po dalším závaru ve vápně dává již zdecimovanému soupeři další branku Jaroslav Pilař a o dvě minuty později střílí další gól Jakub Kiš. V 85. minutě se ke střele dostává nejstarší hráč domácích Josef Hrma a pěknou ranou opět mění skóre, tečku za utkáním dělá v 90. minutě Jakub Kiš, který tak také dovršil hattricku a uzavírá skóre na 14:3.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš(trenér): „Výsledek dává najevo, že to byl pro domácí tým snadný zápas, ale nebylo tomu tak. Nová Ves hrála kombinační fotbal a střední záložníci dělali domácím dost problémů. Jsem rád, že se probudili střelci ze zimního spánku a doufám, že je to nabudí do dalších bojů, což uvidíme hned v sobotu v Kňovicích. Ty nám budou určitě chtít oplatit výprask z podzimu.“




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Soukup Marek - HŘEBEJK Vladimír (N), NEVLIDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.