P. Hron 67.
1:1
(0:0)
54. L. Hůla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou na jaře neporažených týmů skončil remízou


Branky


67. P. Hron - 54. L. Hůla
0

Kňovice, stejně jako Krásná Hora B byli po dvou jarních kolech neporaženy a i po vzájemném duelu těchto dvou celků to tak zůstalo, jelikož jejich vzájemné utkání skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do branky Kňovic tentokrát nemohl nastoupit tradiční brankář Jiří Čížek, do branky se tak musel postavit jeho obvyklý záskok v brance Vladislav Hodík. První poločas začal aktivněji domácí tým, více držel balón a kombinoval ve středu hřiště. Postupem času však hra Kňovic začala upadat, kombinace vázla a ve hře se objevila spousta nepřesnosných přihrávek a nutno dodat, že Kňovice neměli ani moc štestí při různých odražených balónech. Krásná Hora postupně přebírala iniciativu, blízko branky byl Lukáš Hůla, který se protáhl kolem obránce Spilky, ale jeho pokus vyrazil brankář Hodík. Dvakrát nebezpečně vypálil také Rostislav Beneš, ale jeho střely se mezi tyče nevešly, to ta, kterou vyslal Václav Čanda už mezi tyče mířila, ale opět ji zneškodnil domácí brankář. Krásnohorskou obranu zaměstnával hlavně z levé strany David Burda, o střelu se pokusil i Vladimír Bartůněk, ale žádná vyloženou šanci si Kňovice vytvořit nedokázaly a protože Krásná Hora své šance zahodila, slo se do kabin za bezbrankového stavu.

Brankáři v druhém poločase chybovali

Po prvním bezbrankovém poločase přinesl ten druhý branku celkem záhy. V 54. minutě chyboval brankář Hodík, jenž vyrazil střelu soupeře jen na sebe a připravil tak skvělou pozici pro Lukáše Hůlu, který doběhl vyražený míč ze všech nejrychleji a hlavou poslal hosty do vedení. Vyrovnávací branka přišla v 67. minutě z kopačky Pavla Hrona a ani brankář Krásné Hory Jan Čanda nebude mít úplně čisté svědomí, po zmatcích v malém vápně nedokázal zkrotit míč a nechal prostor pro střelu Pavla Hrona, který zbblízka prorval míč za záda nešťastného gólmana. Oba týmy se poté snažily strhnout vedení na svojí stranu a v závěru se trochu přitvrdilo, trochu ostřejší výměna názorů, která proběhla mezi Hrubým a Burdou nakonec skončila podáním ruky a skóre už se do konce zápasu neměnilo.



Sestavy


FC Kňovice
V. Hodík [-] - P. Hron [-] - L. Kozel [-] , F. Bláha [-] , V. Bartůněk [-] - D. Burda [-] - M. Staněk [-] , P. Pšenička [-] (46. P. Spilka [-] ) , P. Šťovíček [-] (75. S. Hanuš [-] ) , J. Spilka [-] , V. Vršecký [-] (55. Š. Pinkas [-] )

TJ Krásná Hora B
J. Čanda [-] - R. Beneš [-] , L. Hůla [-] , A. Slavík [-] (60. J. Kabát [-] ) , P. Kolář [-] , V. Čanda [-] , J. Holan [-] , J. Hubička [-] , P. Hrubý [-] (75. M. Čanda [-] ) , J. Hůla [-] , L. Čihák [-]

Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.