5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Lhota napravila prohru z Dublovic, Hřiměždice porazila 5:0


Branky


0

Prostřední Lhota v předešlém kole překvapivě ztratila body v Dublovicích a v druhém jarním utkání si potřebovala napravit reputaci, což se jí proti Hřiměždicím B povedlo i když její hra i přes jasný výsledek úplně nepřesvědčila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén dělal hráčům problémy

Domácí nastoupili k druhému utkání v jarní části soutěže a prvnímu domácímu před natěšenými diváky v roli favorita, což hned od začátku potvrzovali. Bohužel hra nebyla podle jejich představ k čemuž přispěl i stav hřiště. Tráva je sice v super stavu ale díky mokrému hřišti nebylo možné ji stoprocentě připravit, hlavně uválet, což znamenalo, že hřiště bylo hodně hrbolaté, což hráčům dělalo dost problém. Za zmínku z prvních dvaceti minut stojí pouze akce u které Zdeněk Hrdinka utekl po levé straně a předložil tutovku Lukáši Chlastákovi, který svoji slabší nohou z penaltového puntíku přestřelil. K první brance ve 38.minutě pomohl Prostřední Lhotě terén, Patrik Haniš centroval z pravé strany do vápna a nepovedený centr směřoval na hostujícího brankáře Krotila, ten si ho nechal spadnout na zem a, bohužel pro něj, ho míč přeskočil a dostal se přímo k Zdeňkovi Hrdinkovi a ten už měl velmi lehkou práci se vstřelením branky do odkryté brány. V 78. minutě po další hezké akci, tentokrát po pravé straně, připravil Filip Šusta branku Jiřímu Šťástkovi a ten opět pře prázdnou brankou nezaváhal.

Hřiměždice soupeři góly darovaly

Do druhého poločasu nastoupila Prostřední Lhota s jasným cílem uklidnit a zpřesnit hru, což se ale moc nedařilo a Hřiměždice se v úvodu druhé půle držely. Systém hry, na který Prostřední Lhota přestoupila před začátkem soutěže, ješte není zcela zažitý. Naštěstí pro domácí příliš sehraní nejsou ani hřiměždičtí hráči, kteří se dopustili dalšího zaváhání v 58. minutě, když jejich stoper po centru špatně tečoval míč, který propadl k uzdravenému Šimonu Hendrichovi, který se nemýlil. V 70. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, brankář Petr Přibyl vyhodil míč na Josefa Kožíška, ten utekl po levé straně až před velké vápno, tam si narazil se Zdeňkem Hrdinkou, jenž mu míč vrátil a Josef  Kožíšek krásně uklidil na 3:0. Prostřední Lhota byla lepším týmem, Hřiměždice mohly párkrát ohrozit branku z rohu, střelu Michala Hodouše vyrazil vysoký brankář Petr Přibyl. Závěrečnou branku si po centru Zdeňka Hrdinky srazili hosté do branky sami, Michal Hodouš špatně vyskočil a přeloboval gólmana, situaci se ještě snažil zachránit Aleš Greguš, bohužel si ale míč pouze srazil do vlastní branky a dal tak výsledku utkání konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


TJ Prostřední Lhota
Jan Moravec(hrající trenér): „Výsledek je jasný, ale hra nepřesvědčila, snad si nový systém sedne. Hlavně že jsme skvělým domácím fanouškům odčinili blamáž z prvního utkání v Dublovicích, kde jsme bohužel neproměnili mnoho šancí a domácí dvakrát skórovali naprosto výstavně.“

TJ Vltavan Hřiměždice B
Michal Hodouš(útočník): „Náše áčko i béčko hrálo dnes současně a někteří hráči béčka hráli za áčko a naopak někteří z áčka hráli za B-tým. Na našem týmu byla vidět nesehranost a čtyři z pěti gólů, které jsme obdrželi, jsme si v podstatě dali sami.“



Sestavy


TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - Z. Hrdinka [-] , J. Diviš [-] , J. Moravec [-] , P. Haniš [-] , L. Chlasták [-] (72. A. Krátký [-] ) , Š. Hendrich [-] (64. M. Rosypal [-] ) , J. Šťástka [-] , J. Kožíšek [-] , F. Šusta [-] , J. Haniš [-] (66. M. Klimeš [-] )

TJ Vltavan Hřiměždice B
V. Krotil [-] - J. Kahoun [-] , J. Boháč [-] , P. Havel [-] , P. Kučera [-] , J. Vimer [-] , P. Drobný [-] , T. Jechort [-] , A. Greguš [-] , J. Hubner [-] , M. Hodouš [-]

ŽK: 72. J. Boháč .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Krátký Miloš - CASKA Radek (N), POUČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.