3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 17:30

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá si v dohrávce 24.kola poradila s Velkou Polomí a vyhrála 3:0


Branky


0

Stará Bělá nenechala nic náhodě a vyhrála proti Velké Polomi 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Staré Bělé

Hned od úvodního hvizdu byla k vidění snaha domácích, kteří chtěli rychle vstřelit branku, aby svou hru uklidnili. Prvních 7 minut bylo k vidění mnoho nakopávaných míčů z obou stran, které byly vetšinou nepřesné. Ve 12.minutě prosvištěl po pravé straně Jakub Dziža, který se dostal až do pokutového území a pravou nohou chladnokrevně zakončil - 1:0. Hosté ale nebyli v roli sparingpartnerů. Dostávali se k mnoha standartním situacím, ale k jejich smůle ani jednu z nich nevyužili. Zbytek poločasu se spíš odehrával ve středu hřiště, a tak šli do šaten v lepší náadě domácí, když vedli 1:0.

2 góly v síti Kozelského

Do druhého poločasu naskočil v dresu domácích do hry Roman Brachtl, který nahradil mladíka Daniela Kožíka. Tento tah byl velmi úspěšný. Roman Brachtl byl celý poločas velmi aktivní a v 66.minutě si naběhl za obranu a nedal brankáři Kozelskému šanci - 2:0. O minut později byl v hlavní roli opět Brachtl, ale tentokrát v roli nahrávače. Jeho přetažený centr se dostal až k Petrikovi a ten nedal Kozelskému šanci - 3:0. Následně se ke slovu dostávali také hosté, ale všechny šance skončili v rukavicích Slavíka. Kozelský se nenechal ničím zahanbit a do zbytku poločasu chytil minimálně 3 góly. Stará Bělá tak porazila Velkou Polom celkem jednoznačně 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Kulaviak: Ve Staré Běle jsme rádi že body zůstali doma, a taky musím pochválit výkon rozhodčích který byl výborný, nikdo si nemůže stěžovat, že zápasu nějak uškodil. Veliká pochvala pro ně.




Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , O. Pytlík [-] - T. Vápeník [-] (71. R. Brachtl [-] ) , O. Malík [-] (78. R. Kaloč [-] ) , D. Kožík [-] (71. J. Kačer [-] ) , M. Petrík [-] - L. Nenička [-] , M. Lišaník [-] (86. T. Bittala [-] ) , M. Wendtner [-] (83. J. Hradil [-] ) , M. Rusinko [-]

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Němec [-] , J. Sztefek [-] (78. J. Stadtherr [-] ) , M. Mučka [-] , J. Chudoba [-] (39. P. Kozelský [-] ) , J. Coufal [-] , P. Sztefek [-] , M. Ludvík [-] , J. Sztefek [-] , R. Zděblo [-] , L. Měch [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - PODRACKÝ Pavel, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.