2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Stará Bělá - TJ Sokol Šilheřovice 2:0


Branky


0

Stará Bělá potvrdila zlepšující se formu a vyhrála nad neoblíbenými Šilheřovicemi 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích vedla k poločasovému vedení

Začátek utkání přinesl nepřesnosti na obou stranách, ale na domácích bylo jednoznačně vidět, že nechtějí upustit od své aktivní hry z posledních kol. Hosté si moc šancí v 1.poločase nevytvořili. Největší zmatek v domácím pokutovém území nastal po rohu hostí, ale po několika zblokovaných střelách hosté nedotlačili míč za brankovou čáru. Naopak na druhé straně udeřili domácí, když se po přesné kombinaci tria Kačer - Petrik - Kožík prosadil posledně jmenovaný - 1:0. Po tomto gólu se hosté zatáhli. Domácí dobývali hostující obranu, ale recept ne a ne najít. Až ve 43. minutě napřáhl domácí fousáč Rusinko a z dobrých 35 metrů překvapil hostujícího brankáře - 2:0. 

Stará Bělá vedení udržela

Ve druhé půli se o slovo začali hlásit také hosté, ale ani jedna jejich šance neskončila gólem. Domácí také ještě jednou zahrozili, jmenovitě Daniel Kožík, který jen těsně minul branku hostí. Poté se zápas pouze dohrával a Šilheřovice byly v souboji s obranou domácích bezmocné. Konečné skóre zní Stará Bělá - Šilheřovice 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Kulaviak: Jsme rádi, že jsme zápas zvládli, obzvlášť proti tak nepříjemnému soupeři, jakým jsou Šilheřovice.




Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Dziža [-] , O. Pytlík [-] - O. Malík [-] , T. Vápeník [-] (68. J. Hradil [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] - M. Rusinko [-] , M. Lišaník [-] (73. M. Kulaviak [-] ) , J. Kačer [-] (57. R. Pytlík [-] ) , L. Nenička [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Jakubec [-] , D. Volný [-] , T. Čapča [-] , L. Machala [-] (46. D. Lukáš [-] ) , R. Ničman [-] , R. Redzina [-] , P. Redzina [-] , P. Bittner [-] (73. L. Jasanský [-] ) , J. Škrkoň [-] , D. Lukáš [-]

ŽK: 72. J. Škrkoň .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - BEBENEK Petr, JUŘIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.