3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice nestačily na vedoucí Ludgeřovice


Branky


0

První poločas byl ze strany Ludgeřovic ukázkový. Ujaly se zaslouženě vedení v 19. minutě Stepkem. Po půlhodině hry byl už náskok domácích dvoubrankový, to se nádhěrně trefil do šibenice Klos.  Darkovice na začátku druhé půle snížili a domácí se tak museli až do konce obávat o výsledek. Pojistku jim dal pět minut před koncem Bělán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Arnošt Klos (vedoucí mužstva, pro opavsky.denik.cz): Jednalo se o zasloužené vítězství. V prvním poločase jsme produkovali ukázkový fotbal.

FK Darkovice
Martin Krzikala (trenér, pro opavsky.denik.cz): Na půdě favorita jsme se chtěli vytáhnout. Ludgeřovice však předvedly, proč naši skupinu vyhrály s takovým předstihem.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] (88. D. Važík [-] ) - P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (8. R. Bělan [-] ) , L. Stepek [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] (88. J. Smolka [-] ) , M. Postředník [-] (74. K. Hofrichter [-] ) , D. Nagy [-] (46. M. Klos [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Vyletělek [-] (88. A. Kremser [-] ) , J. Timel [-] (76. A. Janoš [-] ) , A. Tvrdý [-] (81. D. Bach [-] ) , D. Novák [-] , M. Hajduček [-] , J. Voldán [-] , P. Tannenberger [-] , N. Chotár [-] , L. Poštulka [-] , R. Plaček [-]

ŽK: 28. D. Nagy - 75. R. Plaček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - KANTOR Marek, HELEKALOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.