Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:30

14.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmý Osov porazil šesté Všeradice B, ty ale hráli jen v devíti.


0

Do zápasu SK Osov - TJ Durisol Všeradice B nastoupil tým hostů pouze v devíti. Hra podle toho také vypadala. Osovský Jakub Bábíček nastřílel podruhé na jaře hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v poločase.

Toto utkání vedl pan rozhodčí Zdeněk Mezek, ten také úvodním hvizdem zápas začal. Jak se očekávalo, hned od první minuty byla hra v režii domácích. První branka padla hned v páté minutě, trefil se Jakub Bábček, který se dostal s balonem mezi obranou Všeradic a tvrdou střelou poslal svůj tým do vedení. Ovšem zápas pak najednou začal být vyrovnaný a to i přesto, že hosté byli pouze v devíti hráčích. Několikrát si vytvořili i slušnou šanci, bohužel pro ně se žádná z nich nedostala až do sítě domácích. Hráči z týmu SK Osov byli na hřišti sice více vidět, ale gólová šance k vidění nebyla. Ve třicátétřetí minutě se ale po přihrávce od Bábíčka dostal k balonu Jaroslav Kubrycht a vstřelil druhý gol Osova. Další dva góly tohoto poločasu přišly hned v zápětí. Třetí v pořadí se trefil Marek Poluk ve třicátéosmé minutě a dvě minuty po něm, ve čtyřicátéminutě, zamířil přesně Michal Routa. Všeradice byli po této gólové smršti rozhozený a tak si odpískání poločasu trochu oddechli. Do šaten se po čtyřicetipěti minutách odcházelo za stavu 4:0 .

Dokončený hattrick domácího Bábíčka.

Na začátku druhého poločasu se střídalo na straně domácích, za Marka Valkouna šel na hřiště hráč s číslem 15, Jan Ungr. První branka druhé půle, a již pátá v pořadí, padla v padesáté minutě do sítě hostů. Skóroval opět Marek Poluk . Pět minut poté ho napodobil Jakub Bábíček a po dalších pěti minutách se trefil Bábíček ještě jednou, čímž si připsal hned druhý hattrick v jarní části. V sedmdesáté se trefil jako poslední Jan Hošťálek . Do konce zápasu se při průběžném výsleku 8:0 nedělo již nic zajímavěho, hosté se snažili bránit jak nejvíce mohli a domácí se již netlačili tolik do šancí. Rozhodčí zápas ukončil v devadesáté minutě za stavu 8:0 a domácí si tak nechali tři cenné body doma. Díky kterým se v tabulce posunuli bodově blíž šestým Všeradicím, nyní na ně ztrácí pouze jeden bod a poslední Litni se vzdálili na šest bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Osov
útočník B.: Dnešní zápas jsme měli převahu. Všeradice přijeli jen v devíti a tak to pro nás bylo jednodušší. Tři body jsou doma a my jsme šťastní.

FK Všeradice 1932 B
Vedoucí týmu: Bohužel jsme se dneska nesešli v plném počtu a hra podle toho vypadala.



Sestavy


SK Osov
Z. Jaroš [-] - M. Valkoun [-] (46. J. Ungr [-] ) , P. Procházka [-] , J. Kubrycht [-] - J. Hošťálek [-] , J. Hošťálek [-] , J. Bábíček [-] , T. Prokeš [-] - M. Poluk [-] , M. Routa [-] - L. Švec [-]

FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - T. Anděl [-] , P. Staněk [-] , T. Kulhavý [-] , D. Bambas [-] , M. Procházka [-] , J. Simandl [-] , R. Hruška [-] , T. Kunc [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mezek Zdeněk - RAJSKÝ Jan (N), PEŠEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.