1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízový výsledek ve Vižině.


Branky


0

V dalším kole jarní části se utkaly týmy TJ Vižina a SK Osov. Po minulém zápase se očekávalo, že Osov bude hrát s převahou a chutí získat další potřebné body, ale zápas nakonec vypadal úplně jinak. Vižina nechtěla body nechat svým protihráčům a nakonec zápas skončil remízou a bodem pro každý tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek.

Tento zápas začal hvizdem pana rozhodčího Jana Šnajdra, který celé utkání vedl. Po rozehrání balonu byl míč v držení hlavně hostujícího týmu. Většina poločasu se odehrávala na polovině domácí Vižiny, osovští měli několik málo šancí, ale většina z nich skončila na nohou obrany, nebo těsně vedle branky. Několikrát se Jakub Bábíček, který v minulém zápase nastřílel hattrick, pokoušel trefit do brány, ale jeho střely vychytal domácí brankář Jaroslav Ilko. Pár šancí se objevilo také na straně domácích, ale zakončení tomu chybělo. V první půli se střídalo na straně domácího týmu, ve třicátétřetí minutě nastoupil na hřiště hráč číslo 12 Pavel Pekárek místo Michala Bučka, který se zranil a do šaten odkulhal. Do konce tohoto poločasu nepadla žádná branka. Do šatem se odcházelo za stavu 0:0 s čímž nebyl ani jeden tým spokojený.

Vedení hostů a záchrana bodu pro domácí na poslední chvíli.

Když se hráči vrátili ze šaten na hrací plochu v týmu Vižiny byly ještě dvě změny, za hráče Pavla Černého a Josefa Šindlera nastoupili jejich týmový kolegové Kamil Bělohlávek a Jaroslav Krbec. Druhá půle začala lépe pro domácí tým, tentokrát byl míč více pod jejich vedením, a hra se odehrávala na půlce hostů. Vižina si tentokrát vytvořila šance které ale skončili v rukavicích brankáře Zdeňka Jaroše. V padesátésedmé minutě přišlo první střídání z lavičky hostů, ze hřiště šel Petr Procházka a za něj nastoupil Jan Šmejkal. Deset minut po střídání, v šedesátésedmé minutě, se na v kruhu na středu hřiště trhl hráč Osova, nahrál pro Jakuba Bábíčka a ten již tentokrát střílel až do sítě, balon se do branky sotva dokutálel, ale i takový se počítá a Osov vedl o jednu branku. Domácí se snažili vyrovnat a hodně útočili. V sedmdesátétřetí minutě si nedovoleně počínal při snaze zastavit útok na branku Jan Hošťálek z Osova a od pana rozhodčího si za tento faul vysloužil žlutou kartu. Tři minuty poté hosté opět střídali, za Marka Valkounka nastoupil Jakub Chvojka. Tlak obou týmů se ke konci zápasu zvýšil, oba týmy chtěly dát branku. Hosté při vedení 0:1 ještě jednou střídali a to v osmdesátéčtvrté minutě kdy hřiště opustil Marek Poluk a nastoupil za něj Robert Plicka. Ale chvilku po tomto střídání přišla na straně domácích z Vižiny velká šance. K balonu se dostal Jan Škarda, který se přiblížil k bráně a vystřelil, s jeho střelou si brankář Jaroš neporadil a tak se v osmdesátédeváté minutě skóre upravilo na konečných 1:1 . Po tomto golu přišel ještě jeden zbytečný faul kapitána Jana Hošťálka za který vyfasoval žlutou kartu. Rozhodčí Šnajdr hvizdem ukončil zápas, který divácky nebyl moc zajímavý, za stavu 1:1 a oba týmy tak mají z tohoto zápasu po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Osov
Hráč B.: Dneska se nám vůbec nedařilo, remíza je zasloužená, samozřejmně by jsme raději vezli domu tři body, ale i jeden je fajn. Příští kolo se nám musí povést lépe.



Sestavy


TJ Vižina
J. Ilko [-] - J. Šindler [-] (46. J. Krbec [-] ) , D. Cvoreň [-] , M. Lemr [-] , P. Černý [-] (46. K. Bělohlávek [-] ) , K. Bouček [-] , P. Fiala [-] , J. Škarda [-] , M. Bučko [-] (33. P. Pekárek [-] ) , M. Blovský [-] , J. Gorol [-]

SK Osov
Z. Jaroš [-] - M. Valkoun [-] (76. J. Chvojka [-] ) , P. Procházka [-] (57. J. Šmejkal [-] ) , J. Kubrycht [-] - J. Hošťálek [-] , J. Hošťálek [-] , J. Bábíček [-] , T. Prokeš [-] - M. Poluk [-] (84. R. Plicka [-] ) , M. Routa [-] - L. Švec [-]

ŽK: 73. J. Hošťálek , 90. J. Hošťálek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - KRBEC Filip (N), RAJSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.