0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o šest bodů rozhodl loucký Brázda!


Branky


0

Utkání o tzv. šest bodů se hrálo v sobotním odpoledni v Jamném, které si prohodilo pořadatelství utkání kvůli letní loucké pouti. Bojovné utkání plné nepřesností nakonec rozhodl více než šťastnou brankou Ondřej Brázda a jeho gól znamenal důležité tři body pro loucké béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný soubojů a nepřesností

Důležitost zápasu si uvědomovaly před zápasem oba mančafty. Domácím chyběl špílmachr Lukáš Varhaník, i přesto byli domácí v úvodu lepším celkem. Ofenzivní trojzubec domácích Matějíček-Klíma-Kubín dělala hostující obraně velké problémy. Avšak, že by z tato trojice nebo někdo jiný vytvořil stoprocentní gólovku, to se rozhodně říci nedá. Zakončení hlavou od Kubína mířilo pouze do míst, kde stál pozorný gólman Žatečka. Postupem času si domácí vytvořili soustavný tlak, jednou šel domácí útočník z boku sám na Žatečku, žel svou šanci trestuhodně neproměnil. Následoval přímý volný kop z hranice velkého vápna, Žatečka i za pomoci brankové konstrukce a štěstí míč vytěsnil na rohový kop. Celkově však fotbal spíše trpěl, souboj střídal souboj, nepřesnost kupila nepřesnost, ani jeden z týmů si nedokázal kloudně nahrát třikrtá po sobě. Není se ted čemu divit, že první poločas gól divákům nenabídl.

Šťastlivec Brázda přiklepl tři body hostům

Druhý poločas začali lépe opět domácí. Jejich dvě šance, kdy šli dvakrát sami na Žatečku, však zůstaly nevyužity, což se později ukázalo jako klíčový faktor zápasu. Kdo si myslel, že se konečně začne hrát líbivý fotbal, musel být zklamán. Opět byla hra plná nepřesností, nervozity. Domácí i přesto dostali jednu šanci ke skórování a nebyla to šance ledajaká. Hosté kopali roh, který domácí obrana zpacifikovala, následoval rychlý brejk za obranu hostů. Žatečka vyběhl z branky, míč netrefil zcela ideálně a na Klímu zívala prázdná branka. Domácí už už dávali ruce nahoru na znamení vstřelené branky, ale k údivu všech Klímovi taktéž balón prapodivně skočil a Klíma netrefil zcela odkrytou branku! Hosté nedlouho poté zahrávali přímý volný kop, který gólma domácích zkrotil a vypadalo to, že situace tímto skončila. Jak tak chtěl gólman domácích rozehrát míč, zřejmě mu míč nechtěně vypadl a vykutálel se u Ondřeje Brázdy, který touto nabídkou nepohrdnul a uklidil míč do sítě, 0:1. Co se však skutečně odehrálo, to ví zřejmě jen Brázda a brankář Špejtek. Každopádně branka regulérní byla a bylo na domácích, aby našli odpověď. Následovala série nakopávaných míčů, ze kterých ale žádná šance nevznikla, takže hosté si odvezli nesmírně cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - záložník: "Chtěli jsme navázat na výhru s Brtnicí. V zápase jsme si vytvořili více gólových příležitostí než soupeř, které jsme bohužel nedokázali proměnit a to nás stálo 3 důležité body v boji o záchranu."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - brankář: "Zápas moc fotbalové krásy nepřinesl, diváci se moc nebavili. Byl to klasický zápas o záchranu, kde rozhodovalo kdo využije chybu soupeře, my jsme nakonec byli ti šťastnější."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
M. Tlačbaba [-] - J. Kubín [-] , J. Klíma [-] , M. Pytlík [-] , M. Matějíček [-] , P. Pavlíček [-] , A. Kubín [-] , O. Vomela [-] (70. J. Nesiba [-] ) , T. Skryja [-] , J. Hora [-] , M. Píbil [-] (65. J. Šoukal [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - M. Poláček [-] , Š. Číhal [-] , L. Boháček [-] (69. M. Guth [-] ) , L. Funk [-] , O. Brázda [-] (80. H. Hanáček [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] , J. Čermák [-] , R. Hájek [-]

ŽK: 68. M. Kubeš , 71. R. Hájek .
Hráči zápasu: O. Brázda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - NOVÁK Filip, WENDL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.